MWC 2011: Toshiba Regza, telefonul Android care funcționează și sub o ploaie torențială (Video)

1.877 ori
<b>MWC 2011: Toshiba Regza, telefonul Android care funcționează și sub o ploaie torențială (Video)</b>Ceea ce vedeți mai jos este un experiment foarte interesant: un smartphone a fost supus unei "ploi" simulate, demonstrând faptul că terminalul Toshiba Regza este rezistent la apă. Handsetul poate fi chiar folosit în astfel de condiții, iar mai multe...

Ceea ce vedeți mai jos este un experiment foarte interesant: un smartphone a fost supus unei "ploi" simulate, demonstrând faptul că terminalul Toshiba Regza este rezistent la apă. Handsetul poate fi chiar folosit în astfel de condiții, iar mai multe detalii aflați din următoarele rânduri.

Telefonul rulează Android 2.1 deocamdată, dar suntem siguri că va sosi pe piață cu un OS actualizat, asta dacă este destinat publicului european și american. Spunem acest lucru deoarece smartphone-ul este prezentat de către operatorul japonez NTT DoCoMo, iar șansele să îl vedem în magazinele noastre sunt destul de mici.

Dotările lui Toshiba Regza includ o cameră de 12.2 megapixeli, suport NFC și un display touch de 4 inci, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli. în plus, terminalul vine cu GPS și funcții de televiziune mobila. Vom reveni cu detalii, direct din Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×