MWC 2012: Sony Tablet P preview și hands on - tableta dual display cu certificare PlayStation (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.517 ori
<b>MWC 2012: Sony Tablet P preview și hands on - tableta dual display cu certificare PlayStation (Video)</b>Sony nu a venit doar cu telefoane Xperia la MWC 2012, ci și cu deja celebrele tablete Sony Tablet P și Tablet S. Dacă lui Tablet S i-am făcut deja recenzia anul trecut, Tablet P nu a ajuns la noi până acum, deși a fost lansată anul trecut în...

Sony nu a venit doar cu telefoane Xperia la MWC 2012, ci și cu deja celebrele tablete Sony Tablet P și Tablet S. Dacă lui Tablet S i-am făcut deja recenzia anul trecut, Tablet P nu a ajuns la noi până acum, deși a fost lansată anul trecut în toamnă. Acum iată că am pus totuși mâna pe tableta cu display dual și design clamshell și rezultatul a fost un preview video pe care îl vedeți mai jos.

Terminalul are aplicații personalizate pentru experiența dual display, cum ar fi mailul sau calendarul. Spre exemplu, atunci când accesați mailul, pe un ecran vedeți lista de emailuri și pe celălalt vedeți conținutul mailurilor. Atunci când vreți să scrieți un email, ecranul din partea de jos va funcționa drept tastatura virtuală, iar cel de sus va afișa emailul propriu zis. și la video player lucrurile stau similar, astfel că ecranul de sus vă oferă playback-ul video, iar cel de jos sistemul de control. Iată cum arată specificațiile lui Sony Tablet P:

  • Dimensiuni: 28mm grosime (închis), 14 mm grosime (deschis), 372 grame greutate
  • Display: dual TFT, 5.5 inch, 1024 x 480 pixeli
  • Memorie: 4 GB internă, 1 GB RAM, slot microSD (card de 2 GB la pachet)
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, captura video 720p 30 fps, camera secundară VGA
  • CPU: Nvidia Tegra 2, dual core, 1 GHz
  • Baterie: Li-Ion 3080 mAh
  • Alte dotări: accelerometru, giroscop

Playerul video de pe Sony Tablet P ne permite și să sărim la anumite scene dintr-un film și să le căutăm dacă dorim. Ca design avem de-a face cu un device cilindric, care amintește de un toc de ochelari și este foarte portabil, astfel că atunci când este închis îl puteți băga în buzunar dacă doriți. Camera sa este integrată foarte discret în partea din spate, iar partea interioară a lui Tablet P este glossy, după cum se vede și în preview. Terminalul are certificare PlayStation, deci va suporta câteva titluri PS1 emulate pentru amatorii de jocuri clasice. Tablet P vine în varianta de culoare neagră sau argintie și oferă servicii cloud pentru muzică și video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×