Sharp Aquos Zate va sosi cu o cameră foto certificată de Ricoh; iată ce alte specificații primim

1.064 ori
<b>Sharp Aquos Zate va sosi cu o cameră foto certificată de Ricoh; iată ce alte specificații primim</b>După ce Huawei a decis să aducă pe piață un smartphone cu senzor foto dual la care și Leica și-a pus amprenta, iată că acum și Sharp pregătește un model similar. Este vorba despre Aquos Zate - telefon cu senzor de 22.6 megapixeli certificat de către Ricoh

Putem spune că Huawei P9 este unul dintre smartphone-urile ce au deschis apetitul producătorilor de lansare a unor terminale cu cameră foto duală. După cum știm deja, lentilele regăsite pe acest smartphone sunt unele certificate Leica, germanii punându-și amprenta asupra capitolului fotografiere.

Și cei de la Sharp pregătesc un smartphone cu capabilități superioare în materie de fotografie, și anume modelul Aquos Zate pe care îl vedeți mai sus. Acesta va sosi cu o cameră foto de 22.6 megapixeli - senzor dezvoltat în parteneriat cu producătorul Ricoh - cunoscut în special pentru aparatele foto Pentax aflate pe piață.

Printre specificațiile sale vom mai regăsi un display IGZO cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 3 GB memorie RAM. Telefonul va fi rezistent la apă, iar după cum putem vedea prin intermediul imaginii de mai sus, acesta va sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×