MWC 2012: Sony Smart Watch preview video - ceasul inteligent cu rol de telecomandă pentru telefoanele Xperia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 3.008 ori
<b>MWC 2012: Sony Smart Watch preview video - ceasul inteligent cu rol de telecomandă pentru telefoanele Xperia (Video)</b>De ceasul Sony Smart Watch aflam încă de la începutul acestui an, atunci când gadgetul a fost expus la CES 2012 și iată că acum reușim să punem mâna pe el la MWC 2012. Device-ul ne-a surprins plăcut, având câteva funcții destul de utile....

De ceasul Sony Smart Watch aflam încă de la începutul acestui an, atunci când gadgetul a fost expus la CES 2012 și iată că acum reușim să punem mâna pe el la MWC 2012. Device-ul ne-a surprins plăcut, având câteva funcții destul de utile. Aflați în primul rând ca acest Smart Watch va fi lansat peste o lună și va avea prețul de 129 de euro.

Ceasul se conectează la telefonul Xperia și vă permite să vă citiți mailurile, SMS-urile și să vedeți actualizările de status de pe Twitter și Facebook. Puteți controla și aplicații de pe telefon, precum playerul muzical și puteți face și fotografii cu acest ceas, sau mai bine zis cu camera telefonului, controlată de la distanță de Smart Watch. Haideți să aflăm ce dotări hardware are acest gadget:

  • Dimensiuni: 8 mm grosime, 15.5 grame greutate
  • Design: ecran de sticlă, carcasa de metal, curea din silicon
  • Conectivitate: Bluetooth
  • Display: 1.3 inch, OLED, touchscreen
  • Alte dotări: curele de diferite culori, 255 widgeturi

Ecranul de mici dimensiuni al lui Smart Watch ar putea fi o problemă pentru cei cu degete mari, dar deocamdată văd că doamna din preview se descurcă. Aș fi dorit ca ecranul să fie mai luminos totuși, iar revenind la funcțiile lui Smart Watch, aflați că el permite și inițierea de apeluri voce și are la dispoziție lista de contacte de pe telefon. Veți avea nevoie de un headset Bluetooth pentru a realiza apeluri totuși. Atunci când primiți un apel pe handsetul Xperia, ceasul vă va anunța și veți avea și opțiunea de a trimite un mesaj predefinit dacă nu vreți să răspundeți. Device-ul suportă până și aplicații și jocuri, în cazul în care sunteți curioși.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×