MWC 2013: Samsung Galaxy Note 8.0 Într-un preview detaliat Mobilissimo.ro (Video)

1.840 ori
<b>MWC 2013: Samsung Galaxy Note 8.0 Într-un preview detaliat Mobilissimo.ro (Video)</b>Ieri Samsung a anunțat oficial nouă tableta Galaxy Note 8.0, care aduce un stylus și margini rotunjite în stilul lui Nexus 10. Astăzi, trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă a reușit să obțină un preview detaliat al tabletei la standul...

Ieri Samsung a anunțat oficial nouă tableta Galaxy Note 8.0, care aduce un stylus și margini rotunjite în stilul lui Nexus 10. Astăzi, trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă a reușit să obțină un preview detaliat al tabletei la standul Samsung și puteți admira noul device mai jos.

Terminalul vine și cu funcție de telefon, iar drăguță domnișoară de la stand ne prezina funcțiile lui S-pen, multe familiare de pe Galaxy Note II și Note 10.1. Vedem și funcția Smart Remote, care transforma tableta într-o telecomandă pentru televizorul vostru. Ni se prezintă și posibilitatea de a lua notițe pe o fotografie și observăm că stylusul e foarte precis. Paper Artist e la posturi și după realizarea unei fotografii cu camera de 5 MP ne putem juca cu cadrele obținute și cu diferite efecte și brushuri.

Galaxy Note 8.0 este dotat cu un procesor Exynos quad core de 1.6 GHz, 2 GB RAM, display de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și 16 sau 32 GB memorie internă, plus 2 GB RAM. Tableta rulează Android 4.1.2 Jelly Bean cu interfața TouchWiz peste și e pentru prima oară când putem folosi S Pen în tandem cu butoanele Back și Menu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×