MWC 2013: Huawei Ascend P2 hands on, realizat În Barcelona! (Video)

1.566 ori
<b>MWC 2013: Huawei Ascend P2 hands on, realizat În Barcelona! (Video)</b>După ce v-am prezentat ieri detalii de la conferința de presă a celor de la Huawei, astăzi venim cu un video hands on al telefonulu Huawei Ascend P2, vedeta evenimentului de ieri. Din păcate, telefonul avea bateria descărcată, dar îi putem admira...

După ce v-am prezentat ieri detalii de la conferința de presă a celor de la Huawei, astăzi venim cu un video hands on al telefonulu Huawei Ascend P2, vedeta evenimentului de ieri. Din păcate, telefonul avea bateria descărcată, dar îi putem admira elementele de design și modul în care stă în mâna utilizatorului.

Acest model măsoară 8.4 mm în grosime, va fi disponibil în variante de culoare neagră sau albă și aduce un ecran de 4.7 inch cu unghiuri de vizualizare de 85 de grade. P2 beneficiază de protecție Gorilla Glass 2 și oferă o luminozitate de 500 de unități Nits. Terminalul suporta o rezoluție 720p și rulează Android 4.1.2 cu interfața Emotion UI versiunea 1.6, cu iconuri/widgeturi unice și elemente de interfață specifice Huawei.

Skinul Huawei este discret, fără a acoperi prea mult experienta stock Android. Huawei oferă peste 100 de modele de culoare pe acest terminal și numeroase iconuri. Sub carcasa se afla un procesor quad core de 1.5 GHz, iar în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, care promite o viteză de captură impresionantă, plus o focalizare de top. Revenim și cu un hands on cu un terminal funcțional!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×