Samsung Galaxy Note 8.0 anunțat oficial, toate dotările confirmate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.383 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8.0 anunțat oficial, toate dotările confirmate</b>Despre Samsung Galaxy Note 8.0 s-ar putea spune ca s-a vorbit exagerat de mult in ultima vreme, atât din cauza scaparilor pe web, cât si a teaserelor Samsung. Ei bine astăzi tableta de 8 inch devine oficială si avem confirmarea tuturor specificatiilor...

Despre Samsung Galaxy Note 8.0 s-ar putea spune ca s-a vorbit exagerat de mult in ultima vreme, atât din cauza scaparilor pe web, cât si a teaserelor Samsung. Ei bine astăzi tableta de 8 inch devine oficială si avem confirmarea tuturor specificatiilor sale.

Produsul este acum oficial si vine cu un display de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, plus stylus S Pen care interactioneaza acum si cu butonul fizic Home si cu cel Back fără a le atinge. Tableta rulează Android 4.1.2 Jelly Bean si are un design rotunjit ce amintește mult de Nexus 10. Dotările sale hardware includ un procesor Exynos 4 Quad, CPU Quad core de 1.6 Ghz, însoțit de 2 GB RAM si 16 sau 32 GB memorie interna. Va exista si slot microsd la bordul device ului si Galaxy Note 8.0 va sosi pe piața si într-o versiune LTE.

Samsung Galaxy Note 8.0, spate

De mentionat si includerea printre dotari a conectivitatii WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS. Galaxy Note 8.0 este dotat si cu o baterie de 4600 mAh, o camera de 5 megapixeli in spate si una frontala de 1.3 MP. Printre functiile software se numara si celebrele S Note, Air View, multi window dual pentru multitasking, Pop Up Play si Smart Stay. Avem la pachet si o functie de telecomanda, care foloseste conexiunea infrarosu a terminalului.

Samsung Galaxy Note 8.0 anunțat oficial, toate dotările confirmate

Produsul va fi lansat in trimestrul 2 al acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×