MWC 2014: ASUS Zenfone 6 hands on preview - telefon de 6 inch cu interfață interesantă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.274 ori
<b>MWC 2014: ASUS Zenfone 6 hands on preview - telefon de 6 inch cu interfață interesantă (Video)</b>ASUS a vorbit serios atunci când a afirmat că în 2014 va intra pe piața smartphone și se va face remarcat că brand de anvergură. Ei bine, la MWC vedem și câteva dintre noile telefoane ale companiei, printre care și ASUS Zenfone 6, pe care am pus...

ASUS a vorbit serios atunci când a afirmat că în 2014 va intra pe piața smartphone și se va face remarcat că brand de anvergură. Ei bine, la MWC vedem și câteva dintre noile telefoane ale companiei, printre care și ASUS Zenfone 6, pe care am pus mâna în clipul hands on de mai jos.

Am fost șocat să văd că experiența software a acestui device e total diferită de tabletele Transformer Pad sau MeMo Pad și beneficiem de un UI total nou și arătos. în clip vedem funcția one hand use, care permite micșorarea tastaturii și chiar a interfatei principale și amplasarea să într-un colț al ecranului, cu opțiuni pentru emularea unui ecran de 4.5 și 4.7 inch.

MWC 2014: ASUS Zenfone 6 hands on preview - telefon de 6 inch cu interfață interesantă (Video)

Soluția e destinată persoanelor cu mâini mici și un alt aspect care mi-a plăcut e modul în care arata zona de notificări, foarte curat și foarte light. Zenfone 6 este un device cu ecran de 6 inch cu rezoluție 720p, protecție Gorilla Glass 3, slot microSD, 8/16 GB memorie internă și 1 sau 2 GB RAM, în funcție de versiunea cumpăra. Primim și o cameră de 13 MP și un procesor dual core Intel Atom Z2580, plus baterie de 3300 mAh.

MWC 2014: ASUS Zenfone 6 hands on preview - telefon de 6 inch cu interfață interesantă (Video)

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×