Apple iPhone 6 ar putea fi lansat pe piață mai curând decât ne așteptam

1.399 ori
<b>Apple iPhone 6 ar putea fi lansat pe piață mai curând decât ne așteptam</b>Deși ne-am obișnuit ca lansările marca Apple să aibă loc în luna septembrie, s-ar putea ca acest lucru să se schimbe chiar în următoarea perioadă. în cursul acestei zile, analistul Abhey Lamba din cadrul firmei de research Mizuho Securities, a...

Deși ne-am obișnuit ca lansările marca Apple să aibă loc în luna septembrie, s-ar putea ca acest lucru să se schimbe chiar în următoarea perioadă. în cursul acestei zile, analistul Abhey Lamba din cadrul firmei de research Mizuho Securities, a declarat că potrivit cercetărilor sale, lansarea noului iPhone va avea loc mai devreme în acest an.

Studiile făcute de Abhey în Asia și Japonia au scos la iveală faptul că lansarea lui iPhone 6 ar putea avea loc chiar în aceasă vară, mai precis în luna iulie. Acest lucru vine după ce mai multe lanțuri de aprovizionare cu produse se pregătesc pentru o intensificare a producției pentru acestă lună spre deosebire de aceeași perioadă din alți ani.

Abhey Lamba spune: “Deși compania Apple a introdus până acum noua gamă de terminale în luna septembrie, următoarea generație de terminale iOS ar putea sosi în luna iulie a acestui an. Lansarea din timp a acestor produse îi va asigura companiei Apple un avans considerabil, atât din punct de vedere al disponibilității, cât și din punct de vedere al distribuției, putând astfel să facă față cu brio sezonului de cumpărături pentru sărbători”.

De asemenea, Lamba se așteaptă ca Apple să introducă nu unul, ci două noi modele iPhone, cu diagonale cuprinse între 4.7 și 5.5 inch. Un alt capitol despre care Lamba a vorbit, a fost senzorul de amprente ce va fi integrat pe noile iPhone-urie, despre care a spus că va suporta și mai multe aplicații în viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×