MWC 2014: Lenovo anunță modelul S850 protejat de o carcasă de sticlă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.115 ori
<b>MWC 2014: Lenovo anunță modelul S850 protejat de o carcasă de sticlă</b>Se pare că anul acesta, cei de la Lenovo vor prezenta telefoane cu adevărat uimitoare din punct de vedere al design-ului. Un prim astfel de device este Lenovo S850, terminal ce vine cu o carcasă realizată aproape în totalitate din sticlă. &nbsp;...

Se pare că anul acesta, cei de la Lenovo vor prezenta telefoane cu adevărat uimitoare din punct de vedere al design-ului. Un prim astfel de device este Lenovo S850, terminal ce vine cu o carcasă realizată aproape în totalitate din sticlă.

Lenovo S850 dispune de un display HD de 5 inch, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, un procesor quad-core Mediatek MT6582 tactat la 1.3 GHz și o baterie de 2000 mAh. De asemenea, camera prezentă pe acest device va fi una cu adevărat high-end, mai precis o unitate cu senzor de 13 megapixeli în partea din spate și o cameră de 5 megapixeli în partea frontală.

Pe lângă aceste specificații, mai aflăm că Lenovo S850 este un device de tip dual-sim care măsoar 8.2 mm în grosime. Carcasa acestuia este aproape realizată în întregime din sticlă și va fi disponibil pe roz sau alb la un preț de aproximativ 269$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×