Lenovo oferă un preview pentru produsele ce vor fi lansate în cadrul IFA 2016

745 ori
<b>Lenovo oferă un preview pentru produsele ce vor fi lansate în cadrul IFA 2016</b>Lenovo este una dintre companiile ce și-au confirmat prezența la târgul de tehnologie IFA 2016 din Berlin, locație unde va sosi cu o serie de noi dispozitive. Un preview pentru aceste produse ne este oferit astăzi prin intermediul unui soi de teaser video

Nu doar școala începe în luna septembrie, ci și târgul de tehnologie IFA 2016 ce are loc în Berlin și unde vom vedea o multitudine de noi produse interesante. Lenovo este una dintre companiile ce și-a anunțat prezența aici, având programat un eveniment de presă cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficială a târgului. Până ce zilele se scurg, vedem astăzi un soi de teaser video al produselor ce urmează a fi lansate aici.

Pe parcursul celor 49 de secunde ale clipului ne sunt prezentate câteva dintre device-urile deja dezvăluite de către companie anterior, cum este cazul smartphone-ului pliabil și al tabletei ce beneficiază de o tehnologie similară. De asemenea, se face aluzie la debutul unor noi accesorii Moto Mods, la noi notebook-uri din gama Yoga, dar și la un smartwatch Moto 360 de nouă generație.

Încă nu este clar ce produse vor fi lansate pe scena din cadrul conferinței pregătite pentru data de 31 august, dar nu putem decât să bănuim că printre acestea se va număra cu siguranță un nou smartphone. Indicii în această privință ar trebui să sosească pe web în următoarele câteva săpătămâni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×