MWC 2014: Nokia lansează seria de telefoane Nokia X, cu Android la bord, dar fără Play Store; Iată și prețurile!

2.138 ori
<b>MWC 2014: Nokia lansează seria de telefoane Nokia X, cu Android la bord, dar fără Play Store; Iată și prețurile!</b>în cadrul unei conferințe de presă încheiate în urmă cu 2 ore, Nokia a prezentat o nouă serie de telefoane mobile, din gama X. Se pare că Nokia X este real, dar el face parte dintr-un trio cu Android la bord, care le include și pe Nokia XL și...

în cadrul unei conferințe de presă încheiate în urmă cu 2 ore, Nokia a prezentat o nouă serie de telefoane mobile, din gama X. Se pare că Nokia X este real, dar el face parte dintr-un trio cu Android la bord, care le include și pe Nokia XL și Nokia X+.

îmbinând ce e mai bun din seria Asha și din cea Lumia, seria X aduce handseturile mai sus menționate la prețuri până în 110 euro. Astfel, Nokia X va costa 89 de euro, Nokia X+ 99 de euro, iar Nokia XL 109 euro. Toate telefoanele vor sosi în culori vii și cu centrul de notificări Fastlane, un al doilea homescreen, dacă vreți, care aduce notificări și este împrumutat de la modelele Asha.

MWC 2014: Nokia lansează seria de telefoane Nokia X, cu Android la bord, dar fără Play Store; Iată și prețurile!

Terminalele Nokia X vin cu HERE Maps, Nokia MixRadio, OneDrive cu 7 GB stocare în cloud gratuită și acces la Outlook.com și Skype gratuit timp de o lună. Toate 3 modelele au procesoare dual core Snapdragon și sunt telefoane dual SIM. Printre aplicațiile preinstalate se numără și BBM, Plants vs Zombies 2, Viber, Vine și Twitter.

Nokia X vine cu un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 512 MB RAM, camera de 3 MP cu focus fix și slot microSD. Nokia X+ are aceeași cameră, același ecran, dar vine cu 768 MB RAM, card de 4 GB microSD la pachet și același procesor că Nokia X. Nokia XL aduce un display IPS LCD de 5 inch, cu rezoluție 480 x 800 pixeli, 768 MB RAM, card de 4 GB la pachet, camera de 5 MP cu blitz LED și AF și camera frontală.

MWC 2014: Nokia lansează seria de telefoane Nokia X, cu Android la bord, dar fără Play Store; Iată și prețurile!

Nokia X e disponibil de azi în Europa, iar celelalte vor sosi în trimestrul 2. Ele ruleaza Android, dar nu au Play Store, suportand totusi sideload pentru aplicatii si folosind Nokia Store.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×