MWC 2014: Sony lansează telefonul Xperia Z2, cu ecran de 5.2 inch Full HD și cameră cu captură 4K

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.350 ori
<b>MWC 2014: Sony lansează telefonul Xperia Z2, cu ecran de 5.2 inch Full HD și cameră cu captură 4K</b>Se pare că zvonurile despre Xperia Z2 nu au fost întru totul reale, de vreme ce handsetul nu are un display 2K, ci doar unul Full HD. Acest model a fost anunțat oficial astăzi în Barcelona și vine cu un display Full HD de 5.2 inch. &nbsp; El va sosi...

Se pare că zvonurile despre Xperia Z2 nu au fost întru totul reale, de vreme ce handsetul nu are un display 2K, ci doar unul Full HD. Acest model a fost anunțat oficial astăzi în Barcelona și vine cu un display Full HD de 5.2 inch.

El va sosi pe piața în luna martie și integrează și o cameră de 20.7 megapixeli, cu suport pentru captura video 4K. Acest flagship al anului 2014 este rezistent la apă și vine cu tehnologii precum Triluminous, dar și noua Live Color LED, cu X Reality for mobile. Camera folosește un senzor Exmor RS și procesor BIONZ pentru imagine, plus lentila Sony G Lens și tehnologia SteadyShot.

MWC 2014: Sony lansează telefonul Xperia Z2, cu ecran de 5.2 inch Full HD și camera cu captura 4K

Sub carcasă se află un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, cu GPU Adreno 330, 3 GB RAM și avem parte și de suport 4G LTE. Handsetul integrează o baterie de 3200 mAh și toate acestea într-un corp cu grosime de 8.2 mm. Designul este de tip Omnibalance și implică două fete din sticlă prinse cu o rama din aluminiu. Aflați și că Xperia Z2 e rezistent la apă și praf.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×