MWC 2014: ZTE Grand Memo II LTE hands on preview - phablet ultrasubtire cu ecran de 6 inch

1.216 ori
<b>MWC 2014: ZTE Grand Memo II LTE hands on preview - phablet ultrasubtire cu ecran de 6 inch</b>ZTE și-a făcut simțită prezența la MWC 2014 prin intermediul unui phablet ultrasubtire cu ecran de 6 inch -&nbsp;pe nume ZTE Grand Memo II LTE, pe care a pus mâna trimisul nostru la fața locului, Zsolt Tamassy. El a realizat un clip hands on pe...

ZTE și-a făcut simțită prezența la MWC 2014 prin intermediul unui phablet ultrasubtire cu ecran de 6 inch - pe nume ZTE Grand Memo II LTE, pe care a pus mâna trimisul nostru la fața locului, Zsolt Tamassy. El a realizat un clip hands on pe care îl vedeți mai jos, ocazie cu care aflați ce ne rezervă acest gigant subțire.

Avem de-a face cu un terminal dual SIM, care va ajunge în magazine în aprilie și care măsoară doar 7.2 mm în grosime. El integrează un display 720p IPS LCD cu diagonală de 6 inch, protecție Gorilla Glass 3 și slot microSD la bord. Avem la dispoziție 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HSDPA, LTE și Bluetooth 4.0.

ZTE Grand Memo II LTE

Se pare că acest device va avea două versiuni, una 3G și una LTE, conform domnișoarei de la standul ZTE. Observăm o interfață jucăușă aplicată peste Android și o funcție pe care nu am mai văzut-o până acum: reglarea nivelului de blur al wallpaper-ului. Ca dimensiune totală acest model îmi amintește de ASUS FonePad Note FHD 6, deci este masiv, la capitolul lungime și lățime.

ZTE Grand Memo II LTE

Camera vine cu un mod profesional, pe care față de la stand îl compară cu un DSLR. Puțin cam forțat știu..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×