MWC 2015: Alcatel Idol 3 (5.5) hands on - phablet cu margini glossy şi funcţii de mixaj pentru DJ (Video)

835 ori
<b>MWC 2015: Alcatel Idol 3 (5.5) hands on - phablet cu margini glossy şi funcţii de mixaj pentru DJ (Video)</b>Alcatel a adus la MWC 2015 c&acirc;teva noi modele de telefoane, inclusiv phabletul Alcatel Idol 3 (5.5), pe care &icirc;l puteţi admira &icirc;ntr-o experienţă hands on mai jos. El este practic o versiune mai mare de Alcatel Idol 3 (4.7), av&acirc;nd...

Alcatel a adus la MWC 2015 câteva noi modele de telefoane, inclusiv phabletul Alcatel Idol 3 (5.5), pe care îl puteţi admira într-o experienţă hands on mai jos. El este practic o versiune mai mare de Alcatel Idol 3 (4.7), având exact acelaşi design.

Remarcaţi din start marginile sale glossy, ce imită un look cromat, iar acest model se remarcă printr-o funcţie care o să placă DJ-ilor. Astfel, există la bord aplicatia Alcatel Mix, care va permite să mixaţi melodiile stocate pe handset. Avem parte şi de difuzoare frontale stereo cu volum ridicat, iar terminalul va sosi pe piaţă la un preţ puţin sub 250 de dolari.

Alcatel Idol 3 (5.5)

Android 5.0 a fost personalizat de Alcatel cu un look ceva mai colorat şi cu posibilitatea de a roti homescreenurile şi cu susul în jos. Alcatel Idol 3 (5.5) măsoară 7.4 mm în grosime şi utilizează un display IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD, un procesor Snapdragon 615 octa core, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră de 13 MP în spate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×