MWC 2015: HiSense H910 hands-on - producătorul chinez de maşini de spălat a realizat şi o maşină de selfie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Hisense 729 ori
<b>MWC 2015: HiSense H910 hands-on - producătorul chinez de maşini de spălat a realizat şi o maşină de selfie (Video)</b>Dacă vreţi să aflaţi noi branduri producătoare de telefoane mobile care provin din China, o vizită la MWC 2015 e de ajuns şi veţi &icirc;nvăţa zeci de nume noi. Hisense nu este chiar un nume nou, fiind un brand mare &icirc;n China, producător...

Dacă vreţi să aflaţi noi branduri producătoare de telefoane mobile care provin din China, o vizită la MWC 2015 e de ajuns şi veţi învăţa zeci de nume noi. Hisense nu este chiar un nume nou, fiind un brand mare în China, producător de maşini de spălat, cuptoare cu microunde şi mai nou şi smartphone-uri. La standul lor am luat contact cu modelul Hisense H910, pe care îl vedeţi detaliat mai jos.

Acesta va sosi pe piaţa europeană în trimestrul 2 şi măsoară doar 7.18 mm în grosime. El adoptă o ramă metalică şi da senzaţia de terminal premium. H910 soseşte cu un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core Snapdragon 615, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Avem parte în spate de o cameră de 13 MP cu senzor Sony IMX214, cu deschidere F/2.2 şi bliţ dual LED.

HiSense H910

HiSense H910 din lateral

​Aceeaşi cameră vine cu stabilizare optică, iar în zona frontală primim o cameră selfie de 8 MP, cu lentilă wide angle şi calitate impresionantă a capturilor. Terminalul foloseşte o baterie de 2700 mAh şi rulează Android 4.4.4. cu o interfaţă personalizata. Preţul acestui model va fi de 349 de euro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×