MWC 2015: Gionee anunţă smartphone-ul Elife S7, dotat cu procesor 64 bit octa core Mediatek, talie de 5.5 mm

896 ori
<b>MWC 2015: Gionee anunţă smartphone-ul Elife S7, dotat cu procesor 64 bit octa core Mediatek, talie de 5.5 mm</b>Gionee postase &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni teasere cu privire la noul său flagship, Elife S7, care a devenit realitate astăzi &icirc;n cadrul MWC 2015. Ne aşteptăm ca el să ajungă şi &icirc;n Rom&acirc;nia cur&acirc;nd, prin interarea de...

Gionee postase în ultimele săptămâni teasere cu privire la noul său flagship, Elife S7, care a devenit realitate astăzi în cadrul MWC 2015. Ne aşteptăm ca el să ajungă şi în România curând, prin interarea de către Allview. Hai să vedem ce ne rezervă noul venit.

Terminalul vine cu un display Super AMOLED de 5.2 inch, cu rezoluţie Full HD, iar la bord găsim un procesor octa core Mediatek MT6752 de 1.7 GHz şi 2 GB RAM. Handsetul adopta şi 16 GB stocare şi nu pare a avea slot microSD. El măsoară doar 5.5 mm în grosime, fiind deci exact la fel de subţire ca predecesorul său de anul trecut, Elife S5.5.

Elife S7 vine şi cu o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 8 MP, iar bateria este o unitate de 2700 mAh, nu chiar rea având în vedere grosimea acestui device. Gionee a aplicat peste Android 5.0 propriul skin în cazul acestui telefon. Trebuie menţionat şi faptul că smartphone-ul foloseşte două sloturi SIM şi oferă şi suport pentru conectivitate LTE.

În plus, Gionee a include şi un engine special de procesare a imaginilor, ce permite realizarea de capturi foarte detaliate cu camera din spate. Pretul său este de 400 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×