UMi Plus va fi prezentat în următoarele zile la IFA 2016, vine cu design metalic elegant

926 ori
<b>UMi Plus va fi prezentat în următoarele zile la IFA 2016, vine cu design metalic elegant</b>Să nu credeţi că showul IFA 2016 e gata! El a început oficial pe 2 septembrie şi se încheie 7 septembrie, dată la care producătorul chinez UMi are o lansare programată. E vorba despre smartphone-ul UMi Plus, care rămâne misterios chiar şi acum înainte..

Să nu credeţi că showul IFA 2016 e gata! El a început oficial pe 2 septembrie şi se încheie 7 septembrie, dată la care producătorul chinez UMi are o lansare programată. E vorba despre smartphone-ul UMi Plus, care rămâne misterios chiar şi acum înainte de debut.

Ce e clar e că nu va fi un model de buget şi cred că nici midrange, ci mai degrabă unul high end. Ni se promite un design arătos şi din imagini se pare că vom vedea un şasiu subțire metalic şi probabil şi un panou 2.5D. Butonul Home din zona frontală sigur integrează un scanner de amprente. UMi a mai postat teasere pentru acest produs, având chiar curaj să îl numească un "Note 7 Mini".

UMi Plus

Având în vedere că ultimele modele ale companiei, UMi Super şi UMi Max aveau ecrane de 5.5 inch şi 3 sau 4 GB RAM şi aici aşteptăm o diagonală crescută şi tot 3 sau 4 GB RAM, plus o cameră de 13 MP cum aveau şi acele handset-uri. Nu ştiu dacă se va păstra şi bateria lor de 4000 mAh, dar sunt sigur că vom primi un chipset MediaTek.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×