MWC 2015: LG Joy hands on - cel mai modest nou venit LG, cu un preţ foarte accesibil (Video)

708 ori
<b>MWC 2015: LG Joy hands on - cel mai modest nou venit LG, cu un preţ foarte accesibil (Video)</b>LG a adus şi modele low end &icirc;n Barcelona, la MWC 2015, iar unul dintre ele este şi LG Joy. Am luat contact cu el la standul companiei şi mai jos puteţi vedea o sesiune hands on cu acest device. &nbsp; Avem de-a face cu un model cu dotări...

LG a adus şi modele low end în Barcelona, la MWC 2015, iar unul dintre ele este şi LG Joy. Am luat contact cu el la standul companiei şi mai jos puteţi vedea o sesiune hands on cu acest device.

Avem de-a face cu un model cu dotări modeste, care ar trebui să coste sub 500 de lei şi să concureze cu terminale de gen Lumia 520 sau Lumia 530. El include un display de 4 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, cu luminozitate nu prea bună, după cum se vede în clip. La bord avem Android 4.4.2, iar la interior se afla un procesor dual core de 1.2 GHz în versiunea 3G şi un quad core de 1.2 GHz în versiunea 4G LTE.

LG Joy

De remarcat că acest model va avea Lollipop pe versiunea quad core. LG Joy mai include şi slot microSD, 4 GB stocare, 512 MB RAM şi o cameră principală de 5 MP. El are o abordare uşor învechită la capitolul butoane capacitive, incluzând 4 butoane sub display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×