Ultimate Tennis Review (HTC One A9): probabil cel mai bun joc de tenis de pe mobil, cu siguranţă cu cele mai enervante meniuri (Video)

1.749 ori
<b>Ultimate Tennis Review (HTC One A9): probabil cel mai bun joc de tenis de pe mobil, cu siguranţă cu cele mai enervante meniuri (Video)</b>Sunt atât de multe lucruri în neregulă cu jocul Ultimate Tennis, încât probabil că vă daţi seama că sunt o tonă de lucruri în regulă pentru ca să îl apreciem atât de mult. Cele două lucruri care sar în ochi sunt sexismul exagerat al jocului şi meniurile

Sunt atât de multe lucruri în neregulă cu jocul Ultimate Tennis, încât probabil că vă daţi seama că sunt o tonă de lucruri în regulă pentru ca să îl apreciem atât de mult. Cele două lucruri care sar în ochi sunt sexismul exagerat al jocului şi meniurile infernale.

Am testat jocul pe HTC One A9 şi l-am descărcat gratuit din Play Store. El este creat de către 9M Interactive şi a debutat la finalul anului 2015. La prima vedere, Ultimate Tennis e un banal joc arcade de tenis, dar dacă joci destul, aproape că începi să îl crezi un simulator. Grafica arată foarte bine, iar gameplayul e mult scurtat faţă de un meci de tenis normal.

Ultimate Tennis

Practic aveţi doar 15, 30, 40 de puncte şi setul, deci cu 4 serve bune sau 4 apărări bune câştigaţi meciul. Meniurile au un lag infernal şi din ce am văzut pe Internet nu e vina device-ului meu, ci aşa se întâmplă pe toate terminalele. Veţi controla fie cu o mână, fie cu două jucătorul sau jucătoarea şi veţi face swipe cam într-un mod similar cu cel al unui schimbător de viteze de automobil, dacă vă puteţi imagina.

Review Ultimate Tennis, prezentat pe HTC One A9

În stânga ecranului avem un thumbstick virtual cu care mişcăm jucătorul pe teren, în vreme ce în dreapta facem swipe în acelaşi timp reglând şi tăria loviturii, apoi direcţionând swipe-ul spre elemente virtuale ca Super Shot, Slice sau Lob, cu altele deblocabile şi upgradabile. Jocul devine exagerat de complex atunci când ne echipăm cu o grămadă de itemuri, ce oferă abilităţi în plus, facem upgrade-uri şi schimbăm zeci de ţinute.

Spuneam de sexism... ei bine producătorii jocului au ales să ne ofere cele mai sexy hăinuţe de şcolăriţă pentru jucătoarele care numai a sportive nu arată, ci par desprinse din Sailor Moon sau producţii pentru adulţi. Avem şi jucători masculini şi o grămadă de turnee, ba chiar şi multiplayer. Stamina e un concept important aici, pentru că loviturile o iau razna în lipsa barei de stamina pline.

Recunosc că m-am distrat de minune cu acest titlu, cu o grafică şi gameplay excelente, dar elementele menţionate mai sus îi ştirbesc puţin din farmec. Îi acordăm nota de 9.3 din 10 şi vă recomandăm să îl încercaţi. Îl puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

HTC One A9, prețuri actualizate:

Review Ultimate Tennis, prezentat pe HTC One A9

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×