MWC 2015: Meizu MX4 versiunea Ubuntu hands-on - un model metalic cu un OS interesant, cu interfaţă pe bază de swipe (Video)

994 ori
<b>MWC 2015: Meizu MX4 versiunea Ubuntu hands-on - un model metalic cu un OS interesant, cu interfaţă pe bază de swipe (Video)</b>Meizu nu putea lipsi de la Mobile World Congress şi dacă ieri vă prezentăm o super ofertă&nbsp;pentru modelul lor MX4 &icirc;n ţara noastră, azi găsim acelaşi model &icirc;ntr-o nouă versiune &icirc;n Barcelona. Astfel, Meizu MX4 versiunea...

Meizu nu putea lipsi de la Mobile World Congress şi dacă ieri vă prezentăm o super ofertă pentru modelul lor MX4 în ţara noastră, azi găsim acelaşi model într-o nouă versiune în Barcelona. Astfel, Meizu MX4 versiunea Ubuntu a primit un hands on de la colegul Claudiu Sima şi îl puteţi vedea mai jos.

Terminalul îşi păstrează carcasa metalică şi acelaşi hardware ca şi MX4 cel original, inclusiv ecranul Full HD de 5.2 inch, cei 2 GB RAM şi procesorul octa core. Ubuntu Touch a fost văzut în acţiune mai mult pe telefoanele şi tabletele Nexus, decât pe handseturi de sine stătătoare. În cazul lui MX4 avem aplicaţii afişate contextual, informaţia şi conţinuturile fiind aranjate în "scopes", care le agrega precum serviciile.

Meizu MX4 versiunea Ubuntu

Totul este personalizabil, iar în interfaţa se navighează pe bază de gesturi swipe. Un swipe din stânga deschide o listă cu aplicaţiile preferate, în vreme ce un swipe de sus în jos oferă acces la setările de sistem. Meizu MX4 oferă 16, 32 sau 64 GB stocare, o cameră de 20 de megapixeli, o baterie de 3100 mAh şi o cameră frontală de 2 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×