MWC 2015: Designerul şef de la HTC ne explică deciziile luate cu privire la designul lui HTC One M9 (Video)

1.105 ori
<b>MWC 2015: Designerul şef de la HTC ne explică deciziile luate cu privire la designul lui HTC One M9 (Video)</b>Ultima oară c&acirc;nd am văzut un interviu cu Claude Zellweger, el ne explica de ce sunt cool telefoanele HTC 8X şi 8S şi la drept vorbind ele erau destul de cool. Ei bine, cei de la The Verge l-au prins pe Claude la MWC 2015 şi au realizat un...

Ultima oară când am văzut un interviu cu Claude Zellweger, el ne explica de ce sunt cool telefoanele HTC 8X şi 8S şi la drept vorbind ele erau destul de cool. Ei bine, cei de la The Verge l-au prins pe Claude la MWC 2015 şi au realizat un interviu cu el, în care a explicat abordarea de design a lui HTC One M9.

După cum ştiţi, HTC One M9 a fost deja criticat de foarte multă lume pentru că arată în proporţie de 90% că HTC One M8, având şi dotări foarte similare. Designerul şef de la HTC a ţinut să sublinieze că faţă de iPhone 6 şi Galaxy S6, camera principală a lui M9 nu iese în relief atat de mult. Unul dintre scopurile pe care HTC le-a avut atunci când a început să îl creeze pe M9 era să îl facă mai comod şi mai greu de scăpat din mână.

Claude afirma că "expresia fundamentală" a telefonului nu trebuia schimbată, de vreme ce HTC One M7 şi M8 au fost lăudate la vremea lor. Producţia telefonului ar fi evoluat, durând acum 300 de minute faţă de 150 de minute pe HTC One M7. Designerul vorbeşte şi despre sacrificiile făcute pentru a integra o cameră de top pe telefon, dar şi despre alte limitări de design.

Personal nu mă consider convins de acest interviu şi deşi designerul arată pasiune, nimeni nu poate nega faptul că One M9 nu este o evoluţie pentru HTC, cel puţin ca design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×