MWC 2016: Lenovo Vibe K5 Plus prezentare hands-on: midranger cu spate rotunjit şi o interfaţă pragmatică (video)

922 ori
<b>MWC 2016: Lenovo Vibe K5 Plus prezentare hands-on: midranger cu spate rotunjit şi o interfaţă pragmatică (video)</b>Lenovo Vibe K5 Plus a debutat &icirc;mpreună cu modelul K5 la MWC 2016, şoc&acirc;nd prin preţul foarte scăzut, sub 150 de dolari. Varianta K5 Plus a primit un hands on mai jos, de la colegul Claudiu Sima, care s-a aflat la standul Lenovo. &nbsp;...

Lenovo Vibe K5 Plusa debutat împreună cu modelul K5 la MWC 2016, şocând prin preţul foarte scăzut, sub 150 de dolari. Varianta K5 Plus a primit un hands on mai jos, de la colegul Claudiu Sima, care s-a aflat la standul Lenovo.

Evident că pentru a atinge preţul mai sus menţionat au trebuit făcute sacrificii. Spre exemplu, rama ce pare metalică e de fapt din plastic şi handsetul are şasiul din policarbonat. Dotările nu sunt rele, remarcându-se camera de 13 megapixeli şi bateria de 2750 mAh, o capacitate ridicată în condiţiile prezenţei unui ecran Full HD de 5 inch la bord.

Lenovo Vibe K5 Plus, privit din spate

Se remarcă sasiul rotunjit în spate şi ergonomia acestui device, care nu e nici foarte gros, la 8 mm. Lenovo Vibe K5 Plus vine pe auriu sau argintiu şi are două difuzoare plasate în spate, în zona inferioară. Observăm că interfaţa aplicată peste Android Lollipop e destul de pragmatică, cu nişte culori plate. Am remarcat şi aplicaţia Dolby prezenta la bord.

Lenovo Vibe K5 Plus, privit din lateral

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×