MWC 2016: Lenovo Vibe K5 Plus prezentare hands-on: midranger cu spate rotunjit şi o interfaţă pragmatică (video)

925 ori
<b>MWC 2016: Lenovo Vibe K5 Plus prezentare hands-on: midranger cu spate rotunjit şi o interfaţă pragmatică (video)</b>Lenovo Vibe K5 Plus a debutat &icirc;mpreună cu modelul K5 la MWC 2016, şoc&acirc;nd prin preţul foarte scăzut, sub 150 de dolari. Varianta K5 Plus a primit un hands on mai jos, de la colegul Claudiu Sima, care s-a aflat la standul Lenovo. &nbsp;...

Lenovo Vibe K5 Plusa debutat împreună cu modelul K5 la MWC 2016, şocând prin preţul foarte scăzut, sub 150 de dolari. Varianta K5 Plus a primit un hands on mai jos, de la colegul Claudiu Sima, care s-a aflat la standul Lenovo.

Evident că pentru a atinge preţul mai sus menţionat au trebuit făcute sacrificii. Spre exemplu, rama ce pare metalică e de fapt din plastic şi handsetul are şasiul din policarbonat. Dotările nu sunt rele, remarcându-se camera de 13 megapixeli şi bateria de 2750 mAh, o capacitate ridicată în condiţiile prezenţei unui ecran Full HD de 5 inch la bord.

Lenovo Vibe K5 Plus, privit din spate

Se remarcă sasiul rotunjit în spate şi ergonomia acestui device, care nu e nici foarte gros, la 8 mm. Lenovo Vibe K5 Plus vine pe auriu sau argintiu şi are două difuzoare plasate în spate, în zona inferioară. Observăm că interfaţa aplicată peste Android Lollipop e destul de pragmatică, cu nişte culori plate. Am remarcat şi aplicaţia Dolby prezenta la bord.

Lenovo Vibe K5 Plus, privit din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×