Lenovo lansează telefoanele Moto G4 în România; Iată primele impresii după un hands-on cu Moto G4 şi Moto G4 Plus (Video)

1.840 ori
<b>Lenovo lansează telefoanele Moto G4 în România; Iată primele impresii după un hands-on cu Moto G4 şi Moto G4 Plus (Video)</b>Am participat ieri, pe 17 august la debutul brandului Moto sub umbrelă Lenovo în România şi la lansarea locală a telefoanelor Moto G4. Au fost expuse o sumedenie de modele Moto G4 şi G4 Plus pentru public, drept pentru care am zis că era păcat să..

Am participat ieri, pe 17 august la debutul brandului Moto sub umbrelă Lenovo în România şi la lansarea locală a telefoanelor Moto G4. Au fost expuse o sumedenie de modele Moto G4 şi G4 Plus pentru public, drept pentru care am zis că era păcat să nu plecăm de acolo şi cu un hands on pentru voi. Din start telefoanele mi-au dat impresia că se poziţionează fix ca rivali Huawei P9 Lite şi LG Nexus 5X.

De remarcat că specificaţiile lui Moto G4 erau greşite la listarea lor la faţa locului, el figurând cu un CPU Snapdragon 550, deşi are un Snapdragon 617 la bord. Şi pentru că nu am de gând să vă plictisesc cu specificaţii, o să fac să fie foarte clară diferenţa dintre Moto G4 şi G4 Plus, pentru a evita confuziile. În primul rând terminalele arata fix la fel, cu singura distincţie fiind scannerul de amprente pătrat din zona frontală a lui Moto G4 Plus.

Senzaţia în mâna mea a fost cea a unui Nexus 6 micşorat şi a unui device care deşi e aproape de phablet la 5.5 inch e foarte uşor. Avem o ramă metalică şi un capac spate din policarbonat, iar ambele telefoane măsoară 9.8 mm în grosime şi cântăresc 155 grame. Împart şi ecranul IPS Full HD de 5.5 inch, procesorul Snapdragon 617 şi bateria de 3000 mAh.

Diferenţele apar la RAM, cu 2 GB pe G4 şi 2, 3 sau 4 GB pe G4 Plus, dar şi la camera cu senzor de 13 MP pe primul model şi 16 MP pe al doilea. Interfaţa camerei e mega simplistă, cu extrem de puţine opţiuni şi am realizat şi câteva mostre la faţa locului, dar doar cu G4. Am remarcat că imaginile din zonele iluminate slab sunt albicioase, dar prim planurile şi selfie-urile arată bine.

Şi ecranul părea destul de luminos şi bloatware-ul era zero pe ambele handset-uri. Aşteptam acum aceste modele la test. Moto G4 e disponibil in magazinele Orange la preţul de 209 euro sau la 19 euro cu abonament Orange Me 25. La Marketonline.ro el costa 999 lei, iar la Quickmobile găsim G4 Plus la preţ de 1399 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×