MWC 2016: LG X Screen prezentare hands-on - două ecrane sunt mai bune decât unul, mai ales cu unul always on

1.521 ori
<b>MWC 2016: LG X Screen prezentare hands-on - două ecrane sunt mai bune decât unul, mai ales cu unul always on</b>LG V10 a pornit o modă pentru LG şi anume integrarea de două ecrane &icirc;n zona frontală a terminalelor sale. Trendul e adoptat de către LG X Screen, unul dintre modelele inaugurale pentru Seria X, anunţată &icirc;nainte de MWC 2016. Ei bine, la...

LG V10 a pornit o modă pentru LG şi anume integrarea de două ecrane în zona frontală a terminalelor sale. Trendul e adoptat de către LG X Screen, unul dintre modelele inaugurale pentru Seria X, anunţată înainte de MWC 2016. Ei bine, la MWC am pus şi mâna pe acest midranger.

LG X Screen aduce un display principal de 4.93 inch şi unul secundar de 1.88 inch, plasat deasupra celui principal. El adoptă abordarea "Always On" şi afişează notificări. Shortcuturi pentru aplicaţii apar pe micul ecran de sus atunci când avem display-ul de bază pornit, iar notificările apar atunci când suntem în standby.

LG X Screen din spate

Veţi putea personaliza o serie de shortcuturi pe display-ul secundar, care vă vor ajuta să ajungeţi mai uşor la anumite funcţii sau aplicaţii. Tot acolo se poate seta un text personalizat sau vedea programările din calendar. LG X Screen rulează Android 6.0 Marshmallow, dar fără app drawer, LG alegând să amplaseze aplicaţiile pe homescreenuri. Designul e destul de arătos pentru un model midrange.

LG X Screen din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×