MWC 2016: LG X Cam prezentare hands-on - frăţiorul lui LG G5 cu cameră duală în spate, corp rotunjit şi subţire

1.896 ori
<b>MWC 2016: LG X Cam prezentare hands-on - frăţiorul lui LG G5 cu cameră duală în spate, corp rotunjit şi subţire</b>&Icirc;n cazul &icirc;n care nu ştiaţi, LG a mai adus un telefon cu camera duala la MWC 2016, &icirc;n afară de flagshipul LG G5. E vorba despre LG X Cam, unul dintre modelele inaugurale pentru seria X, ce a debutat cu c&acirc;teva zile &icirc;nainte...

În cazul în care nu ştiaţi, LG a mai adus un telefon cu camera duala la MWC 2016, în afară de flagshipul LG G5. E vorba despre LG X Cam, unul dintre modelele inaugurale pentru seria X, ce a debutat cu câteva zile înainte de MWC.

În ciuda primei impresii şi anume aceea că device-ul ar fi fabricat din metal roz, el e de fapt fabricat din policarbonat cu textură ce imita bine metalul. Acest model e poziţionat ca rival pentru telefoanele Samsung Galaxy A 2016 şi are o cameră duala în spate, cu senzor de 13 şi 5 megapixeli. Al doilea senzor adăugă şi adâncime imaginilor şi permite realizarea de capturi mai wide.

LG X Cam din spate

LG X Cam are dotări midrange, vine cu unghiuri largi de vizualizare şi un ecran destul de luminos. Un avantaj e prezenta lui Android 6.0.1 la bord, dar în mod interesant LG a înlăturat app drawerul şi a ales să îşi amplaseze aplicaţiile pe homescreen. Telefonul are o greutate foarte scăzută şi e foarte comod.

LG X Cam privit din lateral

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×