MWC 2016: LG X Cam prezentare hands-on - frăţiorul lui LG G5 cu cameră duală în spate, corp rotunjit şi subţire

Autor:  | Publicat în:  LG 1.859 ori
<b>MWC 2016: LG X Cam prezentare hands-on - frăţiorul lui LG G5 cu cameră duală în spate, corp rotunjit şi subţire</b>&Icirc;n cazul &icirc;n care nu ştiaţi, LG a mai adus un telefon cu camera duala la MWC 2016, &icirc;n afară de flagshipul LG G5. E vorba despre LG X Cam, unul dintre modelele inaugurale pentru seria X, ce a debutat cu c&acirc;teva zile &icirc;nainte...

În cazul în care nu ştiaţi, LG a mai adus un telefon cu camera duala la MWC 2016, în afară de flagshipul LG G5. E vorba despre LG X Cam, unul dintre modelele inaugurale pentru seria X, ce a debutat cu câteva zile înainte de MWC.

În ciuda primei impresii şi anume aceea că device-ul ar fi fabricat din metal roz, el e de fapt fabricat din policarbonat cu textură ce imita bine metalul. Acest model e poziţionat ca rival pentru telefoanele Samsung Galaxy A 2016 şi are o cameră duala în spate, cu senzor de 13 şi 5 megapixeli. Al doilea senzor adăugă şi adâncime imaginilor şi permite realizarea de capturi mai wide.

LG X Cam din spate

LG X Cam are dotări midrange, vine cu unghiuri largi de vizualizare şi un ecran destul de luminos. Un avantaj e prezenta lui Android 6.0.1 la bord, dar în mod interesant LG a înlăturat app drawerul şi a ales să îşi amplaseze aplicaţiile pe homescreen. Telefonul are o greutate foarte scăzută şi e foarte comod.

LG X Cam privit din lateral

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×