MWC 2016: Oppo R7s prezentare hands-on - phablet de 5.5 inch cu 4 GB RAM şi încărcare rapidă

Autor:  | Publicat în:  Oppo 893 ori
<b>MWC 2016: Oppo R7s prezentare hands-on - phablet de 5.5 inch cu 4 GB RAM şi încărcare rapidă</b>Oppo R7s este un telefon care s-a lăsat mult timp aşteptat, phabletul av&acirc;nd parte de multe scăpări şi zvonuri &icirc;nainte de debutul din toamna trecută. Am avut ocazia să &icirc;l vedem &icirc;n acţiune la MWC 2016, iar mai jos aveţi un...

Oppo R7s este un telefon care s-a lăsat mult timp aşteptat, phabletul având parte de multe scăpări şi zvonuri înainte de debutul din toamna trecută. Am avut ocazia să îl vedem în acţiune la MWC 2016, iar mai jos aveţi un hands on cu acest device.

Dacă numim de obicei un handset midrange cu baterie deosebită un "battery phone", pe acesta am putea să-l numim lejer un "RAM Phone", pentru că dotările sale sunt midrange, dar RAM-ul e peste medie. Oppo R7s aduce 4 GB RAM, dar păstrează specificaţiile unui model HTC Desire de top să zicem. Designul este unul destul de elegant, dacă avem în vedere rama metalică şi talia de 7 mm.

Oppo R7s privit din spate

Un avantaj e şi panoul AMOLED al ecranului, dar şi bateria cu încărcare rapidă. E ştiut faptul că Oppo dezvoltă tehnologii proprii de încărcare, deci nu ar trebui să ne mire acest model se încarcă de la zero la 75% în doar 30 de minute. Primim şi microfoane pentru anulare a zgomotului de fond.

Oppo R7s din lateral

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×