Încă un retailer chinez anunță disponibilitatea lui Xiaomi Mi 5 la precomandă; iată la ce preț este vândut noul flagship

1.593 ori
<b>Încă un retailer chinez anunță disponibilitatea lui Xiaomi Mi 5 la precomandă; iată la ce preț este vândut noul flagship</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă flagship-ul Xiaomi Mi 5 debuta oficial &icirc;n cadrul unui eveniment restr&acirc;ns al producătorului chinez, conferință ce avea loc la MWC 2016. După cum era de așteptat, la scurt timp am văzut și primele...

Cu doar câteva zile în urmă flagship-ul Xiaomi Mi 5 debuta oficial în cadrul unui eveniment restrâns al producătorului chinez, conferință ce avea loc la MWC 2016. După cum era de așteptat, la scurt timp am văzut și primele prețuri pentru noul terminal, asta prin intermediul retailerilor de origine chineză.

De astăzi, și cei de la EverBuying.net listează modelul Mi 5 la pre-comandă, fiind vorba în acest caz despre versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare și 3 GB memorie RAM. Telefonul de față impresionează printr-un display Full HD de 5.15 inch, având parte așadar de un model cu dimensiuni compacte.

Încă retailer chinez anunță disponibilitatea lui Xiaomi Mi 5 la precomandă; iată la ce preț este vândut noul flagship

La pachet regăsim un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 pe 64 bit, chip ce este tactat la o frecvență de 1.8 GHz. Alte dotări ale sale sunt reprezentate de către camera foto principală de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică și de către senzorul frontal de 4 megapixeli.

Xiaomi Mi 5

Trecem în revistă și alte elemente la fel de interesante, cum este cazul portului USB Type-C ce suportă tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, scanner-ul de amprente amplasat sub forma unui buton home, dar și a baterie de 3000 mAh. Xiaomi Mi 5 păstrează o dimensiune compactă, având o grosime de 7,3 mm și o greutate de doar 139 grame.

Încă retailer chinez anunță disponibilitatea lui Xiaomi Mi 5 la precomandă; iată la ce preț este vândut noul flagship

Aflați că în oferta celor de la EverBuying, această versiune a lui Xiaomi Mi 5 este afișat la un preț de 439.99 dolari - sumă ce se traduce în aproximativ 1783 lei. De asemenea, magazinul vine și cu o serie de cupoane speciale pentru achiziția a două phablet-uri din portofoliul Xiaomi pe care le puteți consulta mai jos:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×