MWC 2016: ZOPO Speed 8 prezentare hands-on - cu mâna pe un telefon deca-core cu camere excelente la bord (Video)

1.328 ori
<b>MWC 2016: ZOPO Speed 8 prezentare hands-on - cu mâna pe un telefon deca-core cu camere excelente la bord (Video)</b>Cei de la Zopo au adus &icirc;n Barcelona un telefon excelent, cel puţin dacă ne uităm la dotările sale pe h&acirc;rtie: Zopo Speed 8.&nbsp;El se remarcă prin faptul că aduce un procesor deca core şi costă doar 300 de euro. &Icirc;l vedeţi...

Cei de la ZOPO au adus în Barcelona un telefon excelent, cel puţin dacă ne uităm la dotările sale pe hârtie: ZOPO Speed 8. El se remarcă prin faptul că aduce un procesor deca core şi costă doar 300 de euro. Îl vedeţi în acţiune mai jos.

Terminalul are o cameră selfie de 8 megapixeli cu bliz şi o cameră principală de 21 megapixeli şi e şi mai tentant dacă ne gândim la cei 4 GB RAM de la interior. În faţă se afla un display Full HD de 5.5 inch, iar la interior găsim 32 GB stocare şi o baterie de 3600 mAh. Acest handset pare a avea difuzoare frontale duale şi un corp uşor rotunjit, fabricat din policarbonat. Punctul forte ramane totusi procesorul MediaTek Helio X20, cu 10 core-uri.

MWC 2016: Zopo Speed 8 prezentare hands-on - cu mâna pe un telefon deca-core cu camere excelente la bord (Video)

În spate se afla un scanner de amprente, iar ca OS primim Android 6.0 Marshmallow, ce nu pare să fi suferit prea multe modificări din partea companiei chineze. ZOPO Speed 8 va sosi pe piaţa în aprilie, iar imaginea sa este deja campionul de MotoGP Jorge Lorenzo.

Zopo Speed 8 privit din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×