Careu complet! Digi Mobil listează Samsung Galaxy S7 și S7 Edge în portofoliul de telefoane oferite clienților companiei

5.307 ori
<b>Careu complet! Digi Mobil listează Samsung Galaxy S7 și S7 Edge în portofoliul de telefoane oferite clienților companiei</b>Suntem la doar 5 zile de la lansarea celor două flagship-uri Samsung din acest an, Galax S7 şi S7 Edge, iar ele se vor vedea lansate şi pe plan local pe data de 3 martie. Între timp v-am informat despre disponibilitatea lor pe rafturile retailerilor..

Suntem la doar 5 zile de la lansarea celor două flagship-uri Samsung din acest an, Galax S7 şi S7 Edge, iar ele se vor vedea lansate şi pe plan local pe data de 3 martie. Între timp v-am informat despre disponibilitatea lor pe rafturile retailerilor autohtoni, dar şi de prezenţa la precomandă a noilor veniţi, în portofoliul operatorilor Vodafone, Orange şi Telekom. Surpriza plăcută este intrarea în horă şi a RCS & RDS, prin Digi Mobil!

Digi Mobil tocmai ce a listat cele două vârfuri de lance în magazinul online, ele putând fi comandate chiar de azi. Digi oferă Samsung Galaxy S7 la preţul de 3299 lei, cu promisiunea că cei care aplică la precomandă acum, vor avea dispozitivul cu trei zile înainte de lansarea locală, adică pe data de 8 martie, împreună cu un headset VR, ce l-aţi putut vedea în cadrul anunţului de la MWC 2016.

Samsung Galaxy S7 Digi Mobil

Fratele lui S7 cu margini rotunjite, Galaxy S7 Edge, ne este oferit la preţul de 3699 lei, el beneficiind de aceleaşi avantaje în cazul unei comenzi, ca şi S7.

Samsung Galaxy S7 Edge Digi Mobil

De menţionat şi faptul că ambele telefoane pot fi cumpărate în rate! În cazul lui Samsung Galaxy S7 veţi plăti un avans de 2150 lei, urmând a achita suma de 96 lei în următoarele luni până la achitarea sumei întregi. În cazul lui Galaxy S7 Edge, diferenţa constă în valori ca avansul, care este de 2590 lei, iar rata lunară, care e fixată la 92 lei.

Iată o listă de unde puteţi achiziţiona aceste telefoane:

​Mulțumim lui Costin Octavian Ionescu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×