MWC 2016: ZOPO prezintă smartphone-ul Speed 8, care se autoproclama "primul smartphone deca core din lume"

1.669 ori
<b>MWC 2016: ZOPO prezintă smartphone-ul Speed 8, care se autoproclama "primul smartphone deca core din lume"</b>Compania ZOPO se număra printre foarte multele firme de la MWC 2016, care au prezentat un handset ce se vrea a fi revoluţionar. Inovaţia lui ZOPO Speed 8 e la nivel de procesor aparent, producătorul afirm&acirc;nd că acesta ar fi "primul smartphone...

Compania ZOPO se număra printre foarte multele firme de la MWC 2016, care au prezentat un handset ce se vrea a fi revoluţionar. Inovaţia lui ZOPO Speed 8 e la nivel de procesor aparent, producătorul afirmând că acesta ar fi "primul smartphone deca core din lume".

E interesant şi că brandul a cooptat o celebritate pentru a-şi promova produsele: pilotul MotoGPJorge Lorenzo, care e şi campion mondial. Probabil v-aţi dat seama deja că ZOPO Speed 8 va veni cu procesorul 10 core MediaTek Helio X20, primul chip de genul aflat în producţie. Restul dotărilor nu sună rău deloc, inclusiv 4 GB RAM, 32 GB stocare, un ecran Full HD de 5.5 inch şi o baterie de 3600 mAh.

ZOPO Speed 8

Mai primim şi o cameră de 21 de megapixeli, cu senzor Sony IMX 230 şi blitz dual tone, dar şi o cameră frontală de 8 MP, plus scanner de amprente şi port USB Type C. Speed 8 aduce două sloturi SIM, suport pentru conectivitate 4G LTE şi Android 6.0 Marshmallow. Terminalul pare a avea o ramă metalică solidă şi spatele pare a include un material ce imită metalul. Noul venit costă 299 euro şi soseşte în aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×