MWC 2016: ZTE prezintă telefonul Blade V7, un device cu Android 6.0 Marshmallow, șasiu metalic arătos

1.873 ori
<b>MWC 2016: ZTE prezintă telefonul Blade V7, un device cu Android 6.0 Marshmallow, șasiu metalic arătos</b>ZTE a adus la MWC 2016 un nou smartphone, sub numele de Blade V7. El poate fi admirat mai jos şi are un design metalic destul de arătos. Nou venitul poate aminti puţin de un iPhone combinat cu un HTC, dacă vrem să fim c&acirc;rcotaşi. &nbsp;...

ZTE a adus la MWC 2016 un nou smartphone, sub numele de Blade V7. El poate fi admirat mai jos şi are un design metalic destul de arătos. Nou venitul poate aminti puţin de un iPhone combinat cu un HTC, dacă vrem să fim cârcotaşi.

Handsetul are o grosime de 7.5 mm şi integrează un ecran Full HD de 5.2 inch, o cameră de 13 megapixeli în spate şi una frontală de 5 MP. La bord mai găsim un procesor octa core MediaTek de 1.3 GHz, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. ZTE nu a menţionat slotul microSD, dar sperăm să vedem şi aceasta dotare, pentru că 16 GB nu mai sunt de ajuns în ziua de azi.

MWC 2016: ZTE prezintă telefonul Blade V7, un device cu Android 6.0 Marshmallow, șasiu metalic arătos

O baterie de 2500 mAh e şi ea pe listă şi Android Marshmallow e prezent aici ca OS, deşi e bizar să îl vedem menţionat ca Android M. ZTE Blade V7 oferă suport pentru conectivitate LTE şi GSM, deci va sosi şi în Europa. Telefonul ar urma să coste sub 400 de dolari şi vine cu un UI personalizat de ZTE. Ne intriga lipsa scannerului de amprente.

ZTE Blade V7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×