MWC 2017: Nokia 5 debutează oficial, drept varianta compactă de Nokia 6, cu ecran de 5.2 inch; Nokia 6 primeşte varianta internaţională

2.872 ori
<b>MWC 2017: Nokia 5 debutează oficial, drept varianta compactă de Nokia 6, cu ecran de 5.2 inch; Nokia 6 primeşte varianta internaţională</b>Înainte ca Nokia 3 şi Nokia 5 să devină oficiale, Nokia a anunţat că Nokia 6 va debuta într-o variantă internaţională. Va primi şi o versiune eleganta Arte Black, pentru a marca debutul. Nokia 5 a fost anunţat imediat după, drept un "Nokia 6 mai compact".

Înainte ca Nokia 3 şi Nokia 5 să devină oficiale, Nokia a anunţat că Nokia 6 va debuta într-o variantă internaţională. Va primi şi o versiune eleganta Arte Black, pentru a marca debutul. Nokia 5 a fost anunţat imediat după, drept un "Nokia 6 mai compact".

Terminalul seamănă cu Nokia 6, mai ales privit din faţă, dar scade diagonală la 5.2 inch. Primim un ecran cu rezoluţie HD şi handsetul costă 190 de euro. Are un corp din aluminiu şi Nokia 5 e disponibil pe portocaliu, negru, gri sau albastru. Nokia promite o luminozitate de până la 500 de unităţi nits aici, ceea ce sună excelent. În plus avem şi un strat polarizator peste ecran, care reduce reflexia.

Nokia 5 are acelaşi procesor Snapdragon 430 ca şi Nokia 6, dar mai puţin RAM, 2 GB. Vine şi cu 16 GB stocare, slot microSD şi rulează un Android 7.1 Nougat pur şi cu actualizări dese pe viitor. În spate avem o cameră de 13 MP cu deschidere F/2.0 şi PDAF, dar şi cu blitz dual tone. În faţă se afla o camera de 8 MP cu lentilă de 84 de grade, împrumutată de la modelul mai mare.  Acest smartphone are o baterie de 3000 mAh. 

Nokia 5

Cât despre Nokia 6 el vine în trimestrul 2 la nivel internaţional la preţul de 230 de euro. Varianta sa Arte Black e un fel de Jet Black şi va costa 300 de euro. Modelul standard global are 3 GB RAM şi 32 GB stocare, cel Arte are 64 GB stocare şi 4 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×