CES 2017: ASUS ZenFone 3 Zoom devine oficial, cu o cameră duală în spate şi baterie de 5.000 mAh

2.434 ori
<b>CES 2017: ASUS ZenFone 3 Zoom devine oficial, cu o cameră duală în spate şi baterie de 5.000 mAh</b>După multiple certificări şi scăpări, iată că vede lumina zilei şi ASUS ZenFone 3 Zoom, succesorul lui ZenFone Zoom care făcea impresie prin zoomul sau optic anul trecut la testele noastre. Acum se pare că ASUS a lăsat-o mai moale cu zoomul, dar pune acce

După multiple certificări şi scăpări, iată că vede lumina zilei şi ASUS ZenFone 3 Zoom, succesorul lui ZenFone Zoom care făcea impresie prin zoomul sau optic anul trecut la testele noastre. Acum se pare că ASUS a lăsat-o mai moale cu zoomul, dar pune accentul şi pe baterie.

ZenFone 3 Zoom a fost prezentat oficial la CES 2017, cu o baterie de 5.000 mAh şi cu capacitatea de a încărca şi alte telefoane prin funcţie de power bank. Camera duală din spate oferă un zoom optic de 2.3X cu unul dintre cei doi senzori, faţă de 3X cât oferea predecesorul. Celălalt senzor este unul de 12 MP cu lentila wide angle şi deschidere F/1.7. ASUS promite obţinerea de efecte bokeh aici, blurând fundalul pentru a scoate în evidenţă subiectul fotografiei, cam ca modul Portrait de pe iPhone 7 Plus.

ASUS ZenFone 3 Zoom

Acest handset vine şi cu stabilizare optică şi electronică, un timp de autofocalizare de doar 0.03 secunde şi telemetru laser, plus PDAF Dual Pixel, focalizare continuă şi captura video 4K. Un aspect incredibil e că telefonul măsoară doar 7.83 mm în grosime, în condiţiile în care are o baterie aşa generoasă. Există şi un procesor Snapdragon 625 la bord, ecran Full HD de 5.5 inch şi produsul va sosi în februarie în magazine, doar cu Android 6.0 Marshmallow pentru început.

ASUS ZenFone 3 Zoom

Până la 4 GB RAM şi 128 GB stocare sunt incluşi aici şi din păcate nu avem şi preţ pentru acest camera-phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×