MWC 2017: Nokia 3 e un smartphone de buget cu construcţie premium, costă 140 de euro

3.196 ori
<b>MWC 2017: Nokia 3 e un smartphone de buget cu construcţie premium, costă 140 de euro</b>Nokia a dorit neapărat să dovedească în cadrul evenimentului de azi că poţi avea un "design de flagship", chiar şi la un preţ de buget. Dovada vie a acestui concept este Nokia 3, terminal entry level cu preţ de 140 de euro şi corp cu construcţie premium.

Nokia a dorit neapărat să dovedească în cadrul evenimentului de azi că poţi avea un "design de flagship", chiar şi la un preţ de buget. Dovada vie a acestui concept este Nokia 3, terminal entry level cu preţ de 140 de euro şi corp cu construcţie premium.

El a fost anunţat împreună cu Nokia 5 şi cu varianta internaţională a lui Nokia 6. Acest handset nu arată deloc rău, având în vedere preţul plătit. Aminteşte că design de un Lumia de acum câţiva ani. Primim aici un corp ce include o rama din aluminiu, completata de policarbonat sculptat şi acoperita cu Gorilla Glass. În faţă se află un panou HD de 5 inch cu filtru de polarizare şi luminozitate de 450 de nits.

Nokia 3 rulează Android 7.1 Nougat într-o variantă pe cât de curat posibilă. Procesoarele Snapdragon 430 de pe Nokia 6 şi Nokia 5 sunt înlocuite aici cu un MediaTek quad-core, dar primim 2 GB RAM şi 16 GB stocare că pe Nokia 5. Acest nou venit pune la bătaie o cameră de 8 MP selfie, una principală de 8 MP, cu deschidere F/2.0 şi blitz LED.

Nokia 3

La bord găsim şi o baterie de 2650 mAh, iar terminalul vine în 3 nuanţe de culoare, începând cu trimestrul 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×