MWC 2017: Sony Xperia XZs anunţat oficial, cu procesor Snapdragon 820, cameră cu captură slow motion la 960 FPS

1.908 ori
<b>MWC 2017: Sony Xperia XZs anunţat oficial, cu procesor Snapdragon 820, cameră cu captură slow motion la 960 FPS</b>A venit şi ziua cea mare, ziua în care Sony îşi anunţa noile smartphone-uri la MWC 2017. Exact cum ne aşteptam există şi un model cu captura slow motion la 960 FPS, iar numele său este Sony Xperia XZs. Detalii despre el aflaţi mai jos.

A venit şi ziua cea mare, ziua în care Sony îşi anunţa noile smartphone-uri la MWC 2017. Exact cum ne aşteptam există şi un model cu captura slow motion la 960 FPS, iar numele său este Sony Xperia XZs. Detalii despre el aflaţi mai jos.

Sony Xperia XZs este considerat frăţiorul mai mic al celuilalt model nou, Xperia XZ Premium. Dotările sale sunt mai degrabă de flagship de început de an 2016 şi amintesc de funcţiile lui Xperia X Performance. Xperia XZs rulează Android 7.0 Nougat, are o talie de 8.1 mm şi greutate de 161 de grame. Integrează un ecran Full HD de 5.2 inch şi un procesor Qualcomm Snapdragon 820.

Vine şi cu 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi slot microSD. În spate se afla o cameră de 19 megapixeli cu senzor Exmor RS de 1/2.3 inch şi captura slow motion la 960 FPS, dar şi funcţie anti distorsionare, plus captura video 4K. Pentru selfie avem o cameră de 13 MP, iar bateria este o unitate de 2900 mAh. Telefonul aduce mult cu Xperia XZ ca design şi vine pe albastru, argintiu şi negru.

Carcasa are unghiuri destul de ascuţite şi muchii groase ale ecranului, mai ales sus şi jos. De remarcat ca avem si difuzoare stereo la bord. Produsul debutează în magazine pe 5 aprilie la suma de 699.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×