MWC 2017: Sony anunţă telefoanele Xperia XA1 şi XA1 Ultra, modele midrange cu cameră de flagship

2.531 ori
<b>MWC 2017: Sony anunţă telefoanele Xperia XA1 şi XA1 Ultra, modele midrange cu cameră de flagship</b>Sony a adus 4 telefoane noi la MWC 2017, două cu veleităţi de flagship şi două unităţi midrange cu camere de flagship. Acestea două din urmă fac subiectul acestui articol şi e vorba despre Sony Xperia XA1 şi Xperia XA1 Ultra.

Sony a adus 4 telefoane noi la MWC 2017, două cu veleităţi de flagship şi două unităţi midrange cu camere de flagship. Acestea două din urmă fac subiectul acestui articol şi e vorba despre Sony Xperia XA1 şi Xperia XA1 Ultra.

Primul este un smartphone cu ecran de 5 inch, iar terminalul Ultra face trecerea la 6 inch. Terminalele au camere de 23 de megapixeli şi specificaţii atractive pentru modele midrange. Se remarcă aici şi designul edge to edge, cu muchii foarte înguste. Sony Xperia XA1 dispune de o cameră de 23 de megapixeli cu senzor de 1/2.3 inch, deschidere F/2.0 şi autofocalizare hibrid, dar şi SteadyShot.

Nu filmează 4K, ci Full HD, iar camera selfie este de 8 megapixeli şi vine şi ea cu autofocalizare şi SteadyShot. La interior găsim un procesor MediaTek Helio P20, 3 GB RAM, 32 GB stocare, plus o baterie de 2300 mAh. De remarcat că acest model nu face trecerea la USB Type C, ci rămâne la port microUSB. XA1 vine pe alb, negru, auriu şi roz, la un preţ necunoscut încă.

Phablet-ul Xperia XA1 Ultra aduce o camera de 23 de megapixeli cu SteadyShot, deschidere F/2.0 şi integrează şi o cameră frontală de 16 MP cu autofocalizare şi blitz LED. La bord avem şi un ecran Full HD de 6 inch, un procesor MediaTek Helio P20, o baterie de 2700 mAh cu încărcare Pump Express+ 2.0. Terminalul vine cu Android 7.0 Nougat şi va fi disponibil pe alb, negru, auriu şi roz.

Avem printre specs şi 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Aşteptam acum să aflăm şi preţurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×