MWC 2017: Vernee are propriul stand la MWC 2017, anunţă primul telefon cu procesor Helio X30 si 8 GB RAM, Apollo 2

1.132 ori
<b>MWC 2017: Vernee are propriul stand la MWC 2017, anunţă primul telefon cu procesor Helio X30 si 8 GB RAM, Apollo 2</b>Pe lângă showuri spectaculoase cu drone, roboţei şi standuri uriaşe precum cel cu trenuleţul Google de acum câţiva ani, MWC reprezintă şi o ocazie ca firmele mai puţin cunoscute să îşi facă un nume la nivel internaţional Ascensiunea Vernee spre exemplu..

Pe lângă showuri spectaculoase cu drone, roboţei şi standuri uriaşe precum cel cu trenuleţul Google de acum câţiva ani, MWC reprezintă şi o ocazie ca firmele mai puţin cunoscute să îşi facă un nume la nivel internaţional Ascensiunea Vernee spre exemplu continuă şi dacă înainte de MWC ne surprindea că aduc aproape jumătate de duzină de telefoane noi la show, azi aflăm câteva detalii despre oferta lor de la MWC.

Prototip Vernee Apollo 2

Deocamdată cunoaştem faptul că 4 modele vor fi prezentate la MWC, în frunte cu Vernee Apollo 2, care vine cu proaspăt anunţatul procesor MediaTek Helio X30. Handsetul e disponibil în două variante, una cu 6 GB RAM şi alta cu 8 GB RAM. Vernee a mizat pe un stand tineresc, cu un design aerisit şi bine organizat. El este amplasat lângă branduri mari şi a primit deja un aflux mare de public şi jurnalişti.

Vernee MWC 2017

Revenind la Vernee Apollo 2, el are un ecran Sharp Full HD de 5.5 inch, 64 sau 128 GB stocare şi o cameră de 16 MP în spate, plus una frontală de 8 MP. Include şi o baterie de 4000 mAh şi Android 7.1 Nougat că OS. La standul companiei s-a mai aflat şi Vernee Mars Pro şi ar trebui să îl vedem şi pe Vernee Thor E, cu o baterie de 5020 mAh. Apoi va veni şi Apollo X, cu procesor deca core şi Vernee Thor Plus cu baterie de 6050 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×