MWC 2017: Porsche Design lansează notebook-ul convertibil BOOK ONE, cu preţ de 2500 de dolari şi design premium

949 ori
<b>MWC 2017: Porsche Design lansează notebook-ul convertibil BOOK ONE, cu preţ de 2500 de dolari şi design premium</b>Porsche Design e un nume pe care l-am auzit mai degrabă legat de parteneriate cu Huawei în ultima vreme, dar iată că au şi produse de sine stătătoare. În afară de varianta lui Huawei Watch Porsche Design, a debutat la MWC şi Porsche Design BOOK ONE..

Porsche Design e un nume pe care l-am auzit mai degrabă legat de parteneriate cu Huawei în ultima vreme, dar iată că au şi produse de sine stătătoare. În afară de varianta lui Huawei Watch Porsche Design, a debutat la MWC şi Porsche Design BOOK ONE, notebook convertibil cu preţ de 2500 de dolari.

Cum Porsche Design e brand de lux, preţul e mai degrabă justificat de marcă şi de construcţie, decât de specificaţii. A nu se înţelege că acestea sunt rele totuşi! Produsul vine în aprilie cu preţul de 2.795 euro pe continentul nostru, deci şi mai piperat decât suma de bază. Primim o tabletă cu tastatura detaşabilă şi cu balama rotativă la 360 de grade.

La bord se află un ecran de 13.3 inch cu rezoluţie de 3200 x 1800 pixeli şi panou IPS, dar şi un procesor Intel Core i7-7500U Kaby Lake, 16 GB RAM şi stocare PCIe SSD de 512 GB. Porsche Design a inclus aici difuzoare stereo, webcam de 5 MP cu suport Windows Hello şi port Thunderbolt 3/USB Type-C. Tastatura aduce la rândul său elemente de conectivitate, precum două porturi full size USB 3.0 şi un port USB Type-C.

La pachet vine şi un stylus cu tehnologie Wacom şi 2048 nivele de presiune, iar tastatura se conectează magnetic. Aceasta din urmă vine cu Precision Touchpad şi butoane iluminate, iar întregul device a fost creat de către Quanta, împreună cu Intel şi Mircrosoft pentru Porsche Design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×