Vernee oferă detalii despre telefonul Thor E, pe care îl va aduce la MWC 2017 cu o baterie de 5.020 mAh la bord

1.153 ori
<b>Vernee oferă detalii despre telefonul Thor E, pe care îl va aduce la MWC 2017 cu o baterie de 5.020 mAh la bord</b>Vernee se număra printre firmele cu cele mai multe telefoane pregătite pentru debut la MWC 2017. Compania ar avea o jumătate de duzină de modele gata de debut, iar printre ele se numără şi Vernee Thor E, care a fost detaliat azi parţial.

Vernee se număra printre firmele cu cele mai multe telefoane pregătite pentru debut la MWC 2017. Compania ar avea o jumătate de duzină de modele gata de debut, iar printre ele se numără şi Vernee Thor E, care a fost detaliat azi parţial.

El se alătura flagship-urilor Vernee Apollo 2 şi Vernee Mars Pro. Thor E  e totuşi mai mic şi axat pe o baterie generoasă de 5020 mAh. Ea este "înghesuită" într-un corp cu grosimea de 8.2 mm şi greutate de 149 de grame. Din păcate aici încep şi se termină datele despre acest telefon, care probabil va avea 3 sau 4 GB RAM şi un chipset MediaTek Helio la bord.

Compania chineză a mai pregătit şi modelul Apollo X pentru MWC 2017, primul telefon cu procesor deca core şi Android 7.0 la bord. Un debut interesant va fi şi cel al lui Vernee Apollo 2, care va aduce 8 GB RAM, în vreme ce Vernee Thor Plus se va remarca prin bateria de 6050 mAh. Aşteptaţi-vă că teaserele să continue până luni, când se lansează telefoanele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×