Vernee oferă detalii despre telefonul Thor E, pe care îl va aduce la MWC 2017 cu o baterie de 5.020 mAh la bord

1.166 ori
<b>Vernee oferă detalii despre telefonul Thor E, pe care îl va aduce la MWC 2017 cu o baterie de 5.020 mAh la bord</b>Vernee se număra printre firmele cu cele mai multe telefoane pregătite pentru debut la MWC 2017. Compania ar avea o jumătate de duzină de modele gata de debut, iar printre ele se numără şi Vernee Thor E, care a fost detaliat azi parţial.

Vernee se număra printre firmele cu cele mai multe telefoane pregătite pentru debut la MWC 2017. Compania ar avea o jumătate de duzină de modele gata de debut, iar printre ele se numără şi Vernee Thor E, care a fost detaliat azi parţial.

El se alătura flagship-urilor Vernee Apollo 2 şi Vernee Mars Pro. Thor E  e totuşi mai mic şi axat pe o baterie generoasă de 5020 mAh. Ea este "înghesuită" într-un corp cu grosimea de 8.2 mm şi greutate de 149 de grame. Din păcate aici încep şi se termină datele despre acest telefon, care probabil va avea 3 sau 4 GB RAM şi un chipset MediaTek Helio la bord.

Compania chineză a mai pregătit şi modelul Apollo X pentru MWC 2017, primul telefon cu procesor deca core şi Android 7.0 la bord. Un debut interesant va fi şi cel al lui Vernee Apollo 2, care va aduce 8 GB RAM, în vreme ce Vernee Thor Plus se va remarca prin bateria de 6050 mAh. Aşteptaţi-vă că teaserele să continue până luni, când se lansează telefoanele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×