Ne întoarcem la rădăcinile gamingului: smartphone-ul Commodore PET soseşte cu emulatoare V64 şi Amiga

Autor:  | Publicat în:  Commodore 976 ori
<b>Ne întoarcem la rădăcinile gamingului: smartphone-ul Commodore PET soseşte cu emulatoare V64 şi Amiga</b>Commodore și Amiga &icirc;nsemnă &icirc;nceputurile gamingului pentru cei care au puţin peste 30 de ani &icirc;n ziua de azi şi acel device era precursorul tuturor consolelor pe care le apreciem azi. Ei bine, acum vom primi un smartphone Commodore,...

Commodore și Amiga însemnă începuturile gamingului pentru cei care au puţin peste 30 de ani în ziua de azi şi acel device era precursorul tuturor consolelor pe care le apreciem azi. Ei bine, acum vom primi un smartphone Commodore, care va fi devorat de nostalgici.

Cunoscut drept Commodore PET, terminalul va sosi la pachet cu emulatoare pentru titlurile Amiga şi V64. Specificaţiile nou venitului includ un chipset octa core MediaTek 64 bit de 1.7 GHz, o baterie de 3000 mAh şi o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony în spate. În zona frontala avem o cameră selfie de 8 MP, cu lentila wide angle de 80 de grade, iar revenind în fata aici găsim un ecran Full HD de 5.5 inch.

Dacă ne luăm după informaţiile şi fotografiile pe care le avem în acest moment, handsetul va veni cu o rama din aluminiu şi capace space interschimbabile din plastic. PET va debuta în Europa în această săptămână şi va sosi într-o versiune light de 16 GB, cu 2 GB RAM şi cu preţ de 300 de dolari, dar va exista şi un model superior cu preţ de 365 dolari, 32 GB stocare şi 3 GB RAM.

Puteţi să vă înscrieţi aici pentru a primi notificări cu privire la sosirea telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×