Seria de noi terminale Motorola pe anul 2015 pozează într-o scăpare de zile mari

1.217 ori
<b>Seria de noi terminale Motorola pe anul 2015 pozează într-o scăpare de zile mari</b>De obicei c&acirc;nd vedem roadmap-ul&nbsp;de terminale mobile pe un an al unei companii mari, el apare sub forma unui slide &icirc;ntr-o prezentare sau a unui grafic. Ceva de genul s-a &icirc;nt&acirc;mplat cu Huawei cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni...

De obicei când vedem roadmap-ul de terminale mobile pe un an al unei companii mari, el apare sub forma unui slide într-o prezentare sau a unui grafic. Ceva de genul s-a întâmplat cu Huawei cu câteva săptămâni în urmă, dar acum Motorola are parte de o scăpare de zile mari, ce presupune imagini cu viitoarele terminale, fotografiate din spate.

E drept că ştiam deja că luna viitoare vom vedea un nou Moto X şi un nou Moto G, dar sunt şi câteva noutăţi de alt gen aici. Cei de la HelloMotoHK au postat fotografia de mai sus pe web, scoţând în evidenţă handseturile de nouă generaţie. Ceea ce vedem în imagine este Droid Mini 2015, Motorola Moto G 2015, un Droid necunoscut şi Motorola Moto X 2015.

A se remarca faptul că tot acest cvartet adopta un design similar pentru zona din spate, cu o porţiune metalică alungită, ce integrează camera şi logo-ul Motorola. Moto G 2015 se potriveşte cu modelul randat de Nowhereelse.fr zilele trecute, iar designurile nu sunt foarte diferite între ele. E interesant să vedem revenirea brandului Droid în acţiune, ceea ce înseamnă exclusivitate pentru operatorul Verizon.

Anul trecut evenimentul Motorola care a dezvăluit noua sa generaţie de terminale a avut loc pe 5 septembrie, dată de care ne apropiem. Să vedem şi ce preţuri se vor practica pentru nou veniţi şi care din modele va ajunge şi în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×