NEC Terrain, un telefon candybar cu tastatură QWERTY În stil BlackBerry

1.464 ori
<b>NEC Terrain, un telefon candybar cu tastatură QWERTY În stil BlackBerry</b>A trecut ceva vreme de când un telefon cu tastatura QWERTY a reprezentat subiect de știri, dar iată că acest lucru se întâmplă astăzi... și nici măcar nu e vorba despre un model Nokia. Telefonul în cauză este NEC Terrain, pe care îl puteți...

A trecut ceva vreme de când un telefon cu tastatura QWERTY a reprezentat subiect de știri, dar iată că acest lucru se întâmplă astăzi... și nici măcar nu e vorba despre un model Nokia. Telefonul în cauză este NEC Terrain, pe care îl puteți admira mai jos.

Observați tastatura sa în stil BlackBerry sau mai bine zis în stil Motorola Droid Pro, deoarece întreg telefonul aduce cu acel model. NEC e o companie asiatică pe care o cunoaștem pentru designul inedit al telefoanelor sale. Am văzut handseturi dual display sau telefoane cu clapeta de la NEC, iar acum acest candybar QWERTY.

Handsetul pare a încorpora un display de 3.5 inch și rulează Android 4.0 (sau o versiune mai nouă). Din păcate imaginea ajunsă pe web via @evleaks nu dezvăluie și alte detalii, specificații sau informații despre hardware. Ce știm e că acest model e branduit AT&T, probabil va avea un preț foarte bun și probabil nu va ajunge și pe plaiurile mioritice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×