Samsung Galaxy S4 făcut KO de un lunetist (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.351 ori
<b>Samsung Galaxy S4 făcut KO de un lunetist (Video)</b>Probabil ați văzut și voi recentele teste de rezistență ale lui Galaxy S4, cu telefonul scăpat pe jos de la diferite înălțimi. Ei bine astăzi vă propunem un test de rezistență ceva mai războinic, care implică și o pușcă cu lunetă...

Probabil ați văzut și voi recentele teste de rezistență ale lui Galaxy S4, cu telefonul scăpat pe jos de la diferite înălțimi. Ei bine astăzi vă propunem un test de rezistență ceva mai războinic, care implică și o pușcă cu lunetă (sniper).

Băieții de la RatedRR, celebru canal YouTube care publică clipuri cu teste de arme și-au încercat norocul cu noul flagship Samsung. Vedeți în clipul integrat în articol cum Samsung Galaxy S4 se dezintegrează la atingerea glonțului. De remarcat faptul că daunele nu sunt atât de masive precum la un iPhone. Telefonul Apple e mai bine închegat și o gaură prin carcasa sa face telefonul să "înflorească" în jurul orificiului și ne alegem cu o carcasă explodată.

Samsung Galaxy S4 făcut KO de un lunetist (Video)

La Galaxy S4 remarc o curbare și strâmbare a carcasei, probabil și din cauză că telefonul a fost împușcat pe axa sa verticală și glonțul mai degrabă l-a șters perpendicular pe înălțime. Așteptăm să vedem un test similar și cu noile tablete Samsung Galaxy Tab 3... dacă se poate cu o armă mai impresionantă, un SMG poate? :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×