Nexus 5 Își face apariția și pe alb, ambalajul său confirmă culoarea

Autor:  | Publicat în:  LG 1.413 ori
<b>Nexus 5 Își face apariția și pe alb, ambalajul său confirmă culoarea</b>Se pare că o persoană din Coreea a pus mâna pe un Nexus 5 în varianta de culoare albă, după cum se vede din fotografiile de mai jos. Această scăpare vine după ce chiar Google a făcut o gafă și a postat o fotografie cu acest produs neanunțat...

Se pare că o persoană din Coreea a pus mâna pe un Nexus 5 în varianta de culoare albă, după cum se vede din fotografiile de mai jos. Această scăpare vine după ce chiar Google a făcut o gafă și a postat o fotografie cu acest produs neanunțat încă în Play Store.

Până acum l-am văzut pe Nexus 5 doar pe negru, deci e prima oară când vedem și o versiune albă a sa. Imaginile cu ambalajul ne prezintă logo-uri Google și LG, numele Nexus 5 și un panou alb în spatele handsetului. Deși suntem tentați să numim aceste fotografii falsuri, ele par destul de autentice, respectând și tradiția ambalajelor Nexus albastre.

Alte lucruri pe care trebuie să le aflați despre Nexus 5 includ o posibilă lansare pe 28 octombrie și faptul că terminalul vine cu un display Full HD de 4.95 inch, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3 GHz și 2 GB RAM. Avem parte și de 16 GB sau 32 GB memorie internă, o cameră de 8 MP cu stabilizare optică și o cameră frontală de 1.2 MP, plus o baterie de 2300 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×