Bebeluș vândut pentru iPhone, degradarea umană atinge un nou nivel!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.594 ori
<b>Bebeluș vândut pentru iPhone, degradarea umană atinge un nou nivel!</b>Dacă vi se păreau incredibile poveștile din China cu câte un tânăr care își vinde rinichiul pentru un iPad, ei bine iată că degradarea umană continuă. Tot în China un cuplu și-a vândut bebelușul online pentru a obține banii necesari...

Dacă vi se păreau incredibile poveștile din China cu câte un tânăr care își vinde rinichiul pentru un iPad, ei bine iată că degradarea umană continuă. Tot în China un cuplu și-a vândut bebelușul online pentru a obține banii necesari pentru a cumpăra un iPhone.

Cuplul asiatic a fost deja pus sub acuzare, după ce a oferit spre adopție fiica lor și primind apoi bani pentru acest lucru. Oferta s-a făcut online, iar mama pruncului a folosit banii pentru a cumpăra un iPhone și alte gadgeturi. Achizițiile au fost făcute online, fiind ușor pentru autorități să urmărească traseul banilor.

Cuplul declară că a dorit să asigure fetei o viață mai bună, în condițiile în care familia avea deja 2 copii. Deși prețul nu e cunoscut încă foarte clar, se vehiculează o sumă de 5000 de dolari, oricât de dezgustătoare ar suna inițiativa. E interesant că acest cuplul avea o fată după ce făcuseră deja 2 copii, mai ales că în China existau la un moment dat legi aspre pentru femeile care nășteau fete... Ce urmeaza acum sa dam la schimb pentru iPhone? Sufletul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×