Dimensiunile lui iPad 5 dezvăluite; profil ultra-subțire confirmat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.002 ori
<b>Dimensiunile lui iPad 5 dezvăluite; profil ultra-subțire confirmat</b>După ce în cursul dimineții de ieri am avut ocazia să vedem o imagine hands-on cu noul iPad mini, acum avem informații și despre dimensiunile noului iPad 5. Fotograful care a realizat aceste măsurători pentru iPad mini a decis să ofere detalii...

După ce în cursul dimineții de ieri am avut ocazia să vedem o imagine hands-on cu noul iPad mini, acum avem informații și despre dimensiunile noului iPad 5. Fotograful care a realizat aceste măsurători pentru iPad mini a decis să ofere detalii și despre cum vaarată din profil iPad 5.

Zvonurile despre iPad Mini spun că tableta nu va dispune de un display Retina și tindem să credem acest lucru. Revenind la iPad 5, aceasta spre deosebire de iPad 4 care avea o grosime de 9.4 mm, ajunge să măsoare acum doar 7.35 mm în grosime, ceea ce înseamnă o reducere cu pâna la 20% față de vechea generație.

Cu toate acestea, dimensiunea nu o face să fie cea mai subțire tabletă de pe piață, dar îi asigură un loc în gama tabletelor ultra-subțiri. Printre principalale noutățile cu care iPad 5 va veni, se numără prezența unui scanner de amprenteTouch ID implementat în butonul home reproiectat, scanner ce este deja prezent pe iPhone 5s.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×