Nexus One Google Dock, prezentat in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.136 ori
<b>Nexus One Google Dock, prezentat in fata camerei (Video)</b>Daca sunteti posesori ai smartphone-ului Nexus One, atunci veti fi incantati sa aflati ca terminalul are un accesoriu destul de elegant, sub forma dockului sau special, prezentat in urmatorul clip: &nbsp; &nbsp; Acelasi clip prezinta si bateria cu viata...

Daca sunteti posesori ai smartphone-ului Nexus One, atunci veti fi incantati sa aflati ca terminalul are un accesoriu destul de elegant, sub forma dockului sau special, prezentat in urmatorul clip:

Acelasi clip prezinta si bateria cu viata extinsa Seidio si cateva aplicatii interesante. De indata ce plasati handsetul in dock, aplicatia Ceas va fi lansata automat, permitandu-va sa setati ora si alarmele, sa verificati prognoza meteo, sa vizualizati un slideshow cu imaginile de pe terminal sau sa ascultati muzica.

Dockul vine la pachet cu un cablu 3.5 mm-to-RCA, care permite conectarea acestui accesoriu la un sistem audio. Aflati mai multe din clipul de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×