HTC Sense customizat prin intermediul lui Co0kie Home Tab (Video)

1.647 ori
<b>HTC Sense customizat prin intermediul lui Co0kie Home Tab (Video)</b>Daca HTC are obiceiul de a customiza interfata Windows Mobile sau Android cu propriile setari, bazandu-se pe UI-ul Sense, iata ca si acesta din urma poate fi customizat. Este vorba despre mod-ul Co0kie Home Tab pentru HTC Sense 2.5, ajuns acum la...

Daca HTC are obiceiul de a customiza interfata Windows Mobile sau Android cu propriile setari, bazandu-se pe UI-ul Sense, iata ca si acesta din urma poate fi customizat. Este vorba despre mod-ul Co0kie Home Tab pentru HTC Sense 2.5, ajuns acum la versiunea 1.7 si provenind, evident, de la geniile de pe XDA Developers.

Co0kieMonster si echipa sa de hackeri au facut o treaba excelenta, astfel ca interfata poate fi acum customizata in orice aspect dorit. Puteti descarca mod-ul de aici si un editor pentru Home Tab de aici. Printre imbunatatirile aduse de versiunea 1.7 se numara posibilitatea de a muta, adauga sau sterge itemuri Home Tab, 6 noi layouturi pentru ceas (meniul Home si blocare ecran) si posibilitatea de a afisa 2 sau 3 randuri "quick links" in meniul principal.

Veti putea folosi si o bara de notificari, care prezinta apelurile ratate, SMS-urile primite si mailurile recente. Ecranul de blocare a telefonului poate fi customizat cu 3 variante de slidere: Manila, WM 6.5 si HD Mini. Noua versiune a mod-ului aduce cu sine si bug fixuri, un buton de notificari voicemail si detectare automata a modului VGA.

Mai multe detalii aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×