HTC Sense customizat prin intermediul lui Co0kie Home Tab (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.585 ori
<b>HTC Sense customizat prin intermediul lui Co0kie Home Tab (Video)</b>Daca HTC are obiceiul de a customiza interfata Windows Mobile sau Android cu propriile setari, bazandu-se pe UI-ul Sense, iata ca si acesta din urma poate fi customizat. Este vorba despre mod-ul Co0kie Home Tab pentru HTC Sense 2.5, ajuns acum la...

Daca HTC are obiceiul de a customiza interfata Windows Mobile sau Android cu propriile setari, bazandu-se pe UI-ul Sense, iata ca si acesta din urma poate fi customizat. Este vorba despre mod-ul Co0kie Home Tab pentru HTC Sense 2.5, ajuns acum la versiunea 1.7 si provenind, evident, de la geniile de pe XDA Developers.

Co0kieMonster si echipa sa de hackeri au facut o treaba excelenta, astfel ca interfata poate fi acum customizata in orice aspect dorit. Puteti descarca mod-ul de aici si un editor pentru Home Tab de aici. Printre imbunatatirile aduse de versiunea 1.7 se numara posibilitatea de a muta, adauga sau sterge itemuri Home Tab, 6 noi layouturi pentru ceas (meniul Home si blocare ecran) si posibilitatea de a afisa 2 sau 3 randuri "quick links" in meniul principal.

Veti putea folosi si o bara de notificari, care prezinta apelurile ratate, SMS-urile primite si mailurile recente. Ecranul de blocare a telefonului poate fi customizat cu 3 variante de slidere: Manila, WM 6.5 si HD Mini. Noua versiune a mod-ului aduce cu sine si bug fixuri, un buton de notificari voicemail si detectare automata a modului VGA.

Mai multe detalii aflati de aici.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×