Samsung SPH-W9600, un telefon AMOLED cu proiector incorporat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.113 ori
<b>Samsung SPH-W9600, un telefon AMOLED cu proiector incorporat</b>Samsung Electronics tocmai a anuntat un nou model de telefon mobil cu proiector incorporat, cunoscut drept AMOLED Beam sau Samsung SPH-W9600. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare, in care este insotit ca de obicei de o draguta domnisoara...

Samsung Electronics tocmai a anuntat un nou model de telefon mobil cu proiector incorporat, cunoscut drept AMOLED Beam sau Samsung SPH-W9600. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare, in care este insotit ca de obicei de o draguta domnisoara asiatica:

Dupa cum ne-am obisnuit in cazul celor de la Samsung, telefonul reprezinta o premiera, prin faptul ca este primul model cu touchscreen si proiector. Samsung AMOLED Beam vine cu o rezolutie de 2.5 mai ridicata decat cea a predecesorilor sai si un nivel de luminozitate de 1.5 ori mai crescut. In plus, terminalul este capabil sa proiecteze o imagine cu diagonala de 50 de inchi.

Printre specificatiile noului smartphone Samsung se numara un display touch AMOLED de 3.3 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 5 megapixeli, un slot pentru carduri microSD, suport pentru televiziune mobila si Bluetooth. De asemenea, Samsung AMOLED Beam suporta playback DivX, HD video si vizualizarea documentelor Microsoft.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×