Samsung SPH-W9600, un telefon AMOLED cu proiector incorporat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.099 ori
<b>Samsung SPH-W9600, un telefon AMOLED cu proiector incorporat</b>Samsung Electronics tocmai a anuntat un nou model de telefon mobil cu proiector incorporat, cunoscut drept AMOLED Beam sau Samsung SPH-W9600. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare, in care este insotit ca de obicei de o draguta domnisoara...

Samsung Electronics tocmai a anuntat un nou model de telefon mobil cu proiector incorporat, cunoscut drept AMOLED Beam sau Samsung SPH-W9600. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare, in care este insotit ca de obicei de o draguta domnisoara asiatica:

Dupa cum ne-am obisnuit in cazul celor de la Samsung, telefonul reprezinta o premiera, prin faptul ca este primul model cu touchscreen si proiector. Samsung AMOLED Beam vine cu o rezolutie de 2.5 mai ridicata decat cea a predecesorilor sai si un nivel de luminozitate de 1.5 ori mai crescut. In plus, terminalul este capabil sa proiecteze o imagine cu diagonala de 50 de inchi.

Printre specificatiile noului smartphone Samsung se numara un display touch AMOLED de 3.3 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 5 megapixeli, un slot pentru carduri microSD, suport pentru televiziune mobila si Bluetooth. De asemenea, Samsung AMOLED Beam suporta playback DivX, HD video si vizualizarea documentelor Microsoft.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×